KATIE HOLMES

Nosi ih uz hit tenisice godine: Nekoć omiljene hlače osvojile su i kraljicu ulične mode

23.10.2023 u 09:21

Bionic
Reading

Svojim stilom odijevanja Katie Holmes redovito privlači pozornost na ulicama New Yorka, a posljednjim stajlingom odlučila je istaknuti nekoć omiljene hlače s početka milenija

Trendovi kakvi su modnom scenom dominirali početkom milenija i 2010-ih godina ne pokazuju znakove stajanja. Široke hlače niskog struka ili baguette torbice samo su neki od hit komada iz spomenutog razdoblja, među kojima se nalaze i takozvane padobran hlače od poliestera ili najlona.

XXL modele padobran hlača, sa podesivim nogavicama, već su usvojile najveće predvodnice trendova poput Belle Hadid ili Hailey Bieber a, iako ih brojni smatraju previše sportskim i nedovoljno elegantnom opcijom, kraljica ulične mode Katie Holmes ovih dana pokušala je dokazati suprotno.

Kako nositi padobranske hlače poput Katie Holmes

Dana 19. listopada Katie Holmes na ulicama New Yorka iznenadila je odjenuvši padobranske hlače. Zvijezda serije 'Dawson's Creek' opredijelila se za zelenu, najlonsku inačicu hlača kombinirajući ju s bijelim topom okruglog izreza ovratnika. Na stopalima je i ovoga puta istaknula najpopularnije tenisice godine, model Samba brenda adidas.

Cjelokupno izdanje zaokružila je košulja-jaknom od trapera, dok je odabir dodataka pao na smeđu maksi torbu i ovalne sunčane naočale.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia