KATIE HOLMES

Kraljica ulične mode nije razočarala ni ovim cool stajlingom u kaputu koji bismo odmah 'preselili' u svoj ormar

23.11.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Katie Holmes, koje se ljubitelji serije 'Dawson's Creek' sjećaju po ulozi šarmantne Joey, uvijek je na oku zaljubljenica u modu

Mladolika brineta koja će u prosincu proslaviti 44. rođendan jedna je od onih dama koje po pitanju modnih izbora, bez obzira radi li se o dnevnim ili večernjim izdanjima, ne znaju za greške.

Lijepu glumicu koju mnogi smatraju neokrunjenom kraljicom ulične mode, ulovili su fotografi prilikom šetnje njujorškim ulicama, a njezin je stajling zaslužio samo najbolje ocjene.

Da je kaput osnova svakog jesensko-zimskog stajlinga dobro zna Katie Holmes pa je bez greške

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za svoj je casual stajling odabrala moćan kaput modernog, 'muškog' kroja bezvremenskog stila koji se može kombinirati sa svime što imate u garderobi.

Holivudska zvijezda ga je uparila s trendi trapericama širokih nogavica od ispranog denima i s tenisicama za kojima žude mnoge fashionistice - Chloé Nama.

  • +16
Crni kaputi i jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Riječ je o prestižnom modelu poznate francuske kuće koji je bivša supruga Toma Cruisea dodala svojoj impresivnoj kolekciji tenisica te ih vrlo rado uključuje u svoje dnevne modne kombinacije.

STAJLING ZA CRVENI TEPIH

Inspirirana 20-im godinama prošlog stoljeća: Katie Holmes nikada nije izgledala bolje

Pogledaj galeriju

Ove šarene tenisice izrađene su od reciklirane mreže i antilopa, a cijena im je paprena: 795 dolara (6.165 kuna).

Ovaj jednostavan no vrlo chic outfit, glumica je zaokružila svijetlosmeđim salom ležerno prebačenim oko vrata i bijelim T-shirtom dok je make up bio gotovo neprimijetan.