KRALJICA AVANGARDE

Ne zna za modne pogreške: Đurđa Tedeschi pokazala kako nositi hit haljinu sezone

23.11.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Među brojnim poznatim uzvanicima novog izdanja dodjele Elle Style Awards pronašla se i domaća modna ikona Đurđa Tedeschi plijenivši pažnju u trendovskom komadu koji se savršeno uklopio u njezin avangardni modni izričaj

Gdje god da se pojavi bivša sutkinja i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica privlači pažnju stajlinzima punim osobnosti, što je bio slučaj i na novom izdanju dodjele nagrada magazina Elle.

šljokice, visoke čizme, kombinezoni

[FOTO] Dojmljiva izdanja na dodjeli prestižnih nagrada: Ella u prozirnoj košulji pokazala grudi, a pojavila se i Jelena Perčin

Pogledaj galeriju

Na svečanoj dodjeli održanoj u samom srcu Zagreba, Domu hrvatskih umjetnika, Đurđa Tedeschi među brojnim poznatim licima izdvojila se izdanjem u znaku trendovske, prozirne haljine s naborima i uzorkom efekta ombre.

Riječ je o haljini brenda Mugler s potpisom dizajnera Caseyja Cadwallera koji od 2018. godine obnaša funkciju kreativnog direktora i koji je brendu preminulog modnog vizionara, Thierryja Muglera, uspio udahnuti novi život.

Spomenuta haljina, po cijeni od oko 7 tisuća kuna, posebno laska figuri zahvaljujući strateško postavljenim šavovima u kombinaciji s uzorkom koji optički sužava siluetu, a Đurđa Tedeschi stilizirala ju je na sebi svojstven način.

Gotovo svaku odjevnu kombinaciju uspijeva podići na novu razinu sa jedinstvenim dodacima kojih ni ovoga puta nije nedostajalo. Uz crnu torbicu s metalnim remenom i ovo izdanje stilizirala je svojim omiljenim dodacima u znaku avangardnog šešira s dodatkom mrežice i masivnih, crnih naušnica.