NEUNIŠTIVE TIMBERLANDICE

Emily Ratajkowski isfurala obožavane kultne čizme, no ne i bilo kakvu verziju

23.11.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Poput sestara Hadid i ruske ljepotice Irine Shayk, 31- godišnja Emily Ratajkowski redovito privlači pažnju svojim street style izdanjima na ulicama New Yorka kojim je ovih dana prošetala u posebnoj verziji legendarnih čizmi

Poznata brineta uočena je u jednostavnoj kombinaciji kratke pufaste jakne i uskih traperica, a glavnom zvijezdom njezina stajlinga postale su visoke čizme do koljena, no ne i bilo kakva verzija.

Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao što njihov dizajn u znaku vezica I žute nubuk kože sugerira, riječ je o modelu čizmi s potpisom brenda Timberland. U odnosu na originalnu verziju kultnih timberlandica, odabir Emily Ratajkowski odskače visinom do koljena i dodatkom visoke potpetice.

Spomenuti model produkt je suradnje brenda Timberland i dizajnerice Venede Carter, a po cijeni od oko tri tisuće kuna danas je u potpunosti rasprodan na stranicama poznatog američkog brenda.

Čizme timberlandice s dodatkom visoke potpetice, međutim, nisu nikakva novost na modnoj sceni. Početkom milenija dizajnom kultnih čizmi poigrao se slavni Manolo Blahnik, a njegovu verziju visokih timberlandica godine 2002. u spotu za hit ‘Jenny From The Block’ nosila je latino diva Jennifer Lopez.   Od tada je kultna obuća završila kod Kim Kardashian i inspirirala Rihannu i Manola Blahinka za dizajnersku suradnju na obući.