KATIE HOLMES

Kraljica ulične mode nije odoljela hit tenisicama od 100 eura, a torba je tek pun pogodak

15.04.2023 u 09:36

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nekadašnja teen zvijezda, Katie Holmes, prometnula se posljednjih nekoliko godina u ultimativnu kraljicu ulične mode, a sve zahvaljujući opuštenim modnim kombinacijama koje izgledaju kao da nije nimalo razbijala glavu pred ormarom razmišljajući što odjenuti već je zgrabila prvo što joj je došlo pod ruku i u čemu se osjeća najudobnije

Katie Holmes prešla je dalek put od sramežljive tinejdžerice iz Ohia koja je slavu stekla u 'Dawson's Creeku', preko supruge jedne od najvećih holivudskih imena Toma Cruisea do (slučajne) zvijezde ulične mode.

Za 44-godišnju Katie Holmes njujorške ulice su poput modne piste. Svaki njezin stajling pomno se fotografira, a iako nije sklona eksperimentiranju, prometnula se u neprikosnovenu modnu ikonu.

Voljeli ili ne njezine stajlinge, mora se priznati da je vjerna svom stilu, kojeg karakterizira udobnost i ležernost bez imalo modnog kompliciranja. Udobne traperice, mokasinke, balerinke ili cijeli arsenal tenisica njezini su omiljeni komadi, kojima je vjerna godinama.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Ovih je dana prošetala u širokim, udobnim trapericama, svijetlo plavoj jednostavnoj košulji s kratkim rukavima i omiljenim i uglavnom rasprodanim adidasovim sambama. Za njima vlada nazapamćena pomamama među zaljubljenicama u modu, što ne čudi jer u svojoj silueti na najbolji način spajaju moderno i tradicionalno. Osim toga osvajaju i cijenom koja je prihvatljiva u odnosu na druge modele - manja od 100 eura.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Od Kendall Jenner, Kaie Gerber, pedeset plus modne ikone Carmen Gimeno, Olivije Wilde, Camille Charriere ili Hailey Bieber, svaka zaljubljenica u modu koja drži do sebe, prošetala je posljednjih mjeseci u sambicama.

Osim hit tenisica Katie je pokazala i odličnu torbicu. Riječ je modelu Oskan francuske dizajnerice Isabel Marant, a blagi oblik polumjeseca ukrašen je zlatnim zakovicama koje ovoj elegantnoj torbici daju neodoljivu daju rokersku vibru.