katie holmes

Kraljica ulične mode ne izlazi ih hit jakne i najpopularnijih jeftinih tenisica

01.03.2024 u 12:39

  • +7

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / MEGA / THE MEGA AGENCY / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holmes slovi za kraljicu street stylea, a kada je u pitanju ulična moda glumica je apsolutna vladarica udobnih kombinacija koje zrače prigušenim chicom

U svijetu mode ponavljanje odjevnih komada, a pogotovo čitavih kombinacija nerijetko se smatra tabuom, ali Katie Holmes može pomoći da se promijeni narativ oko ove teme. Naime, glumica kojoj je uloga u seriji Dawson's Creek bila odskočna daska u karijeri snimljena je u šetnji ulicama New Yorka.

Kao prava gradska djevojaka posegnula je za komadima koji zrače izrazitom udobnošću, a zanimljivo je da je izbor pao na potpuno iste odjevne komade kakve je nosila krajem siječnja. Za još jedan dan u Velikoj Jabuci Katie se odlučila za opuštene siluete i udobne slojeve. Nosila je čokoladno smeđu majicu kratkih rukava ispod bomber jakne Shoreditch Ski Cluba s krznenom podstavom, koju je nosila već više puta. Za donji dio odabrala je najlonske hlače širokih nogavica, koje su izgledale dovoljno udobnim i za spavanje.

Što se tiče cipela zvijezda filma 'Rare Objects' nabacila je isti par klasičnih crno-bijelih Adidas Samba tenisica u kojima je bila viđena prije nekoliko tjedana. A kao što je već jako dobro poznato, ove Adidasove prugaste i elegantne tenisice bile su ključni trend tenisica 2023. godine. A prema svemu sudeći trend sambica nastavit će se i u godini pred nama jer uopće ne pokazuje znakove usporavanja.

Katie Holmes i Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia