outfit za peticu

Kraljica ulične mode: Jessica Alba najbolji je dokaz da ležerne modne kombinacije mogu biti itekako upečatljive

24.06.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Jessica Alba i suprug Cash Warren uživali su u romantičnom izlasku na Beverly Hillsu, a tom prilikom glumica je pokazala još jedan odličan stajling kakav bismo rado pospremili u ormar

Glumica i poduzetnica Jessica Alba nedavno je proslavila 40. rođendan no i dalje se može pohvaliti izuzetno mladenačkim izgledom, a mnogi smatraju kako se nije mnogo promijenila otkako je kao tinejdžerica glumila u seriji 'Dark Angel'. Zvijezda filma 'Sin City' njeguje vrlo jednostavan i casual stil odijevanja koji uvijek uspješno začini upečatljivim detaljem te ima nevjerojatno dobro oko za biranje dobrih modnih komada.

Toplu i mirnu večer na Beverly Hillsu 40-godišnja glumica i njezin 42-godišnji suprug Cash Warrin proveli su u romantičnom izlasku, a par koji ima troje djece, veselo se smiješio prilikom odlaska iz otmjenog grčkog restorana Avra. I dok je Cash igrao na sigurnu kartu crne odjevne kombinacije, Jessica je i ovoga puta oduševila minimalističkim ležernim izdanjem s modnim komadima kakve bismo rado imali o ormaru.

  • +2
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ShotbyNYP / BACKGRID

Crveni sako od sjajnog materijala uspješno je uparila s nešto ležernijim komadima. Tako se ispod sakoa s dvostrukim kopčanjem nazirao jednostavni, bazni crni top koji je spojila s trapericama visokog struka i prorezima na koljenima. Crne sandale s potpeticama i plava prošivena torbica odlično su zaokružili ovaj stajling koji je nadopunila i viseći bisernim naušnicama, različitim lančićima te narukvicama.

Jessica je još jednom pokazala zavidno modno znanje i vještinu kombiniranja koja i najobičniji stajling uspijeva transformirati u odjevnu kombinaciju za čistu modnu peticu.