UŽIVA S OBITELJI

Jessica Alba proslavila je 40. rođendan, a svojom objavom na Instagramu sve je uspjela raznježiti

29.04.2021 u 16:24

Bionic
Reading

Poznata američka glumica i suosnivačica tvrtke Honest Company proslavila je jubilarni 40. rođendan, a tim se povodom obratila svojoj vojsci pratitelja na Instagramu podijelivši fotografiju na kojoj se nalazi njezina preslatka peteročlana obitelj

Fotografija kojom je odlučila obilježiti 40. rođendan prikazuje nju, supruga Casha Warrena i njihovo troje djece – kćer Haven Garner (9), Honor Marie (12) i trogodišnjeg sina Hayesa kako sjede ispred zida s mnoštvom balona.

'Srce mi je puno nade i sve što radim u životu je za vas', napisala je ispod svoje fotografije danas 40- godišnja Alba.

Osim spomenute fotografije, glumica i poduzetnica podijelila je i video kojim je zabilježila svoju intimnu proslavu rođendana u krugu obitelji. U videoisječku objavljenom na Instagramu Jessica je, po svemu sudeći, jubilarni 40. rođendan proslavila uz prigodne dekoracije i slastice u prostorima svoje vlastite tvrtke Honest Company.

Ovoga ožujka Alba je progovorila o svojoj odluci da se povuče iz svijeta glume nakon rođenja svog prvog djeteta, kćerkice Honor, koja će ovoga ljeta napuniti 13 godina.

  • +2
Jessica Alba i kćer Honor Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Njezino rođenje me motiviralo na to. Iskreno govoreći, tada sam bila na vrhuncu svoje glumačke karijere', priznala je glumica otkrivši kako je shvatila da se više ne može baviti glumom i u njoj biti autentična. 'Jednostavno sam prestala brinuti o tome. Bilo je jače od mene. Osjećala sam da sam s njezinim rođenjem dobila neku novu platformu i zapitala se što mogu učiniti s njom kako bi napravila nešto značajno', otkrila je Alba koja se danas prvenstveno bavi poslovanjem svoje uspješne tvrtke The Honest Company.