MODNA IKONA

Kraljica stila: Rihanna pokazala kako se nosi najpoželjniji komad ove sezone

09.11.2020 u 15:47

Bionic
Reading

Glazbenica, glumica i poduzetnica rođena na Barbadosu zbog svog je specifičnog modnog stila omiljena modna inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu

Rihanna (34) je bez sumnje jedna od onih dama koje što god da odjenu izgledaju sjajno, a čak i kad nije na crvenom tepihu, slavna ljepotica izgleda fantastično.

Uvijek drukčija, RiRi nije promaknula fotografima prilikom večernje šetnje u Malibuu gdje je plijenila poglede u all black kombinaciji.

  • +4
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rihanna je izgledala besprijekorno u oversized kaputu u crnoj boji koji je iskombinirala s najpoželjnijim modelom hlača bez kojeg nećemo moći zamisliti ovu jesen i zimu.

Riječ je naravno o hlačama od kože koje su se pokazale vrlo isplativom investicijom jer sjajno izgledaju i u kombinaciji s udobnim pletivom, hoodiecama, kratkim džemperima koji otkrivaju struk....

  • +11
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Modna kameleonka kako je često nazivaju i ovoga je puta mislila i na važne detalje poput popularnog bucket šeširića, a upečatljivu kombinaciju upotpunile su gležnjače kockastog vrha kakve su apsolutni hit ove sezone.

Inače, glazbenica je uspješno uskočila i u modni business sa svojom linijom Savage x Fenty koju je predstavila ove jeseni u virtualnom obliku.

Rihanna koja itekako dobro zna kako zaintrigirati javnost, osmislila je provokativni modni šou 'Savage X Fenty Show Vol. 2' u kojem se pojavljuju brojne poznate ljepotice poput u izazovnom donjem rublju s njezinim potpisom.

Njezinom su se pozivu tako odazvale između ostalih i Irina Shayk, Cara Delevingne, Bella Hadid, Laura Harrier, Paris Hilton, Demi Moore...