MODNO BRILJIRALA

Kraljica recikliranja: Kate Middleton čak i u ponovljenom stajlingu izgleda odlično

06.01.2019 u 20:49

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton pridružili su se kraljici Elizabethi II. na misi u sandringhamskoj crkvi, obzirom da ondje još uvijek s djecom provode božićne praznike. Trojac je izaazvao veliku pažnju kada su se pojavili ispred crkve sv. Marije Magdalene, a najviše pažnje izazvala je lijepa vojvotkinja koja je zablistala u već viđenom modnom izdanju

Blagdani su možda završili, ali veći dio britanske kraljevske obitelji još uvijek boravi u Sandringhamu gdje se svake godine tradicionalno okupljaju kako bi proslavili Božić i uživali u obiteljskom druženju. Meghan Markle i princ Harry napustili su Sandringham, no princ William i Kate Middleton ostali su ondje s djecom još neko vrijeme praviti društvo kraljici Elizabeti II.

Kako bi ispoštovali kraljicu i ispunili svoju dužnost vjernika, princ William i vojvotkinja od Cambridgea pridružili su se kraljici na nedjeljnoj misi u obližnjoj crkvi sv. Marije Magdalene, a ovo je ujedno i njihovo prvo pojavljivanje u javnosti od Božića kada su također svi zajedno prisustvovali crkvenoj ceremoniji i putem pozdravljali narod.

Svo troje članova kraljevske obitelji dali su sve od sebe da izgledaju što je moguće dotjeranije, kako medijima ne bi dali povoda za nepoželjne naslove poput onih o tenzijama koje ne prestaju između šogorica Kate Middleton i Meghan Markle.

  • +9
Princ William i Kate Middleton s kraljicom Elizabetom II. odlaze na misu u Sandringhamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa izgledala je besprijekorno u nebesko plavom strukiranom kaputu s potpisom dizajnerice Catherine Walker koji je odlučila odjenuti preko već viđene točkaste haljine s potpisom brenda L.K.Bennett, a cjelokupan stajling upotpunila je plavom trakom za kosu s potpisom dizajnerice Jane Taylor te Pradinim tamnoplavim špic-salonkama od brušene kože, rukavicama i Jimmy Choo 'clutch' torbicom.

Efektni kaput jedan je od omiljenih kaputa lijepe vojvotkinje. Nosila ga je u nekoliko navrata, a posljednji put u veljači 2018. kada je bila trudna s princom Louisom.

Kraljica je pred crkvu stigla u automobilu, odjevena u iznenađujuće neutralne, bež tonove, što je potpuna suprotnost njezinom uobičajenom odijevanju u jarke boje, ne bi li ju narod što bolje uočio. Maleni princ George i princeza Charlotte nisu viđeni na misi, pa pretpostavljamo da su ih roditelji poštedjeli ranog ustajanja, kao i njihovog brata princa Louisa koji je još uvijek premalen da bi izvršavao svoje kraljevske dužnosti.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia