već viđene

Kraljica Letizia prošetala crveno odijelo, ali pozornost su ukrale cipele

23.01.2024 u 21:15

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolka je još jedanput pokazala kako vješto barata modom! Kraljica Letizia je prisustvovala početku turneje talenata Zaklade princeze od Girone 2024 i isporučila još jedan u nizu sjajnih outfita

Baš kao i Kate Middleton, i kraljica Letizia u posljednje vrijeme češće nosi hlače i upečatljiva odijela. Posljednji stylish outfit odjenula je za početak turneje talenata Zaklade princeze od Girone 2024. U upečatljivom crvenom odijelu kraljica je izgledala itekako moćno, a zanimljiv je i odabir cipela!

Riječ je o odijelu iz kolekcije Carolina Herrera New York, a već ga je nosila nekoliko puta. Prvi put u ožujku 2023. godine, a posljednji put prije nekoliko mjeseci kada je prisustvovala otvorenju izložbe Picassa u Madridu, iste one izložbe koju je kralj Frederik posjetio s navodnom ljubavnicom.

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Kraljica je i inače poznata po recikliranju outfita, ali i pokazivanju ulova iz omiljenih high-street dućana. Time i ona pokazuje kako dobar stil nije rezerviran samo za one dubljeg džepa, ali i da modu treba usporiti kako bi se priroda sačuvala.

Uz efektno crveno odijelo koje se sastoji od pripijenog sakoa s dva gumba sprijeda i tri na manžetama te odgovarajućih hlača ravnog kroja, kraljica je nosila upečatljive cipele. I njih smo, doduše, već vidjeli...

Iako već viđene, cipele su ponovno privukle pozornost ljubiteljica mode. Lakirane štikle špic završetka ističu se širokom blok petom koja možda ne izgleda elegantno, ali je zato neodoljivo stylish pa ju možemo okarakterizirati kao statement komad.