PLIJENILA ELEGANCIJOM

Udobnost prije svega: Kraljica Letizia ne može odoljeti ovim chic cipelama

16.01.2024 u 16:44

Bionic
Reading

Poput britanske miljenice Kate Middleton, španjolska kraljica poznata je po nošenju već viđenih izdanja, baš kao i odabirom cjenovno pristupačnih komada s potpisom poznatih high street brendova

Ovog utorka u jutarnjim satima Letizia je prisustvovala svom prvom i jedinom javnom događaju ovog tjedna - radnom sastanku Španjolske udruge protiv raka ( AECC), čija je počasna predsjednica.

Očekivano, za ovu je prigodu poželjela kreirati jednostavan, diskretan i primjeren stajling s komadima koji nikad ne izlaze iz mode.

Unatoč niskim temperaturama - i kiši - koje ovih dana vladaju u Madridu, kraljica je i ovoga puta prkosila vremenu te se po dolasku u sjedište organizacije odrekla kaputa, a od hladnoće se zaštitila samo novom jaknom.

Njezin dizajn inspiriran je modom srednjoeuropskih zemalja, izrađena je od vune kako bi pružila više topline i krasi je tipično metalno kopčanje na gumbe.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nazvana Manet djelo je španjolskog brenda Frambuã, koji svoj dizajn definira kao easy-chic, a za ovaj odjevni predmet kaže da je 'visoke kvalitete i izdržljivosti, investicija za cijeli život'.

Izrađena od 100% ugljeno sive merino vune, danas je potpuno rasprodana, a cijena joj je iznosila 225 eura.

Ispod nje odjenula je bijelu Hugo Boss bluzu kakvu je već imala priliku nosuti, kombiniravši je uz crne hlače mrkva kroja.

Kao na nedavnom kraljevskom angažmanu, po pitanju obuće ponovno je igrala na kartu udobnosti, ali i aktualnih trendova.

Posljednje izdanje zaokružila je crnim cipelama brenda Pinkchic s dodatkom minijaturne pete kitten - detalja koji se ove sezone pokazao itekako poželjnim na različitim siluetama obuće, a posebice čizama.

Predanost u promicanju lokalnih modnih brendova iskazala je i dodacima poput crne torbe brenda Mauska i naušnica oblika kapljice s potpisom španjolskog brenda PdPaola. Sa ovim naušnicama od pozlaćenog srebra, čija cijena iznosi 89 eura, debitirala je u studenom prošle godine u Kopenhagenu.

  • +23
Cipele s kitten petom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo