dama U CRVENOM

Kraljica Letizia blista u koži od glave do pete: Laskavu suknju spojila s hit jaknom sezone

20.10.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Frakfurtski sajam knjiga najveći je i najpoznatiji međunarodni sajam knjiga i nakladništva, a njegovo novo izdanje svojom pojavom uveličala je španjolska kraljica Letizia u pratnji supruga

Sa suprugom, kraljem Filipom VI., Letizia se ovih dana nalazi u službenom posjetu Njemačkoj u sklopu kojega su posjetili poznati poznati sajam knjiga u Frankfurtu.

Španjolska kraljica poznata je po svojoj ljubavi prema pristupačnim modnim brendovima i recikliranju svojih outfita. Ljepotica na kraljevskom tronu isto tako voli se poigravati s modom pa nerijetko njezinim odjevnim kombinacijama dominiraju komadi od kože.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Navedeno je potvrdila u Frankfurtu dolaskom na sajam u kombinaciji crvene suknje olovka kroja i trendovske motociklističke jakne koja, poput bijele bluze visokog ovratbika, stiže s potpisom njezina omiljenog brenda - njemačkog Bossa.

Iako se nedavno suočila s dijagnozom Mortonovog neuroma, španjolska kraljica još uvijek nije spremna u potpunosti se oprostiti od omiljenih salonki s dodatkom stiletto potpetice pa je i ovo izdanje zaokružila njima.