kraljevsko izdanje

Ovim stajlingom nadmašila je samu sebe: Kraljica Letizia zablistala u jednoj od najljepših haljina iz svog ormara

18.10.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Kraljica Letizia ponovo je zablistala tijekom službenog putovanja u Njemačku premijerno predstavivši spektakularnu plavu midi haljinu s izrezom u obliku suze koju potpisuje Carolina Herrera. Bio je to kraljevski stajling za pamćenje i kopiranje

Mnogima bi španjolska kraljica Letizia mogla dati pokoji modni savjet. Sloveći za jednu od najbolje odjevenih pripadnica kraljevske obitelji, a tu laskavu titulu iznova potvrđuje svojim besprijekornim stajlinzima koji zrače elegancijom. Sada je za vrijeme službene posjete Njemačkoj, gdje je otputovala u pratnji svog supruga, kralja Felipea IV, pokazala jednu od najuspješnijih kreacija Caroline Herrere ukrašene zanimljivim detaljima te u kombinaciji s odgovarajućim salonkama španjolskog brenda Magrit Shoes. Inače, spomenuta haljina predstavljena je u kolekciji jesen/zima 2013./2014. i dokaz je da dobar dizjan nema rok trajanja.

U sklopu službene posjete Njemačkoj španjolski kralj i kraljica stigli su u palaču Bellevue u Berlinu na službenu ceremoniju dočeka gdje ih je dočekao njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier i njegova supruga Elke Büdenbender. Tom prilikom Letizia je pokazala sjajan stajling, ne samo inspirativan, već, kako ga laskavo španjolski mediji nazivaju, jednim od najuspješnijih.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: snapshot/Future Image/F Kern / Shutterstock Editorial / Profimedia

Letizia, koju nazivaju u neokrunjenom kraljicom stila, ovog puta nadmašila je samu sebe. Haljina midi kroja, izreza na dekolteu u obliku suze, francuskih rukava te laskavo nabranog struka te elegantim volanima na rubu bez sumnje je postala jedan od njezinih najboljih izdanja do sada i jedan od najlaskavijih kreacija koju je odjenula.

Jednostavna, a tako upečatljiva haljina pažnju je privlačila i odličnim detaljima na remenima. Naime, cvjetne aplikacije našivene na ramenima kreaciji su dali unikatan potpis. Modnu kombinaciju zaokružila je torbom u istoj boji, također s potpisom Magrita te Bulgarijevim naušnicama od bijelog zlata, dijamanata i akvamarina.

Stajling u kraljevsko plavoj boji pravi je primjer istančanog ukusa i elegancije, premda je neke iznenadio Letizijin izbor cipela visokih potpetica obzirom na njezinu nedavnu dijagnozu Mortonovog neuroma.

U NEW YORKU

Modna kuća Carolina Herrera razigranom kolekcijom koja pršti bojama slavi ženstvenost

Pogledaj galeriju