vjerna svom stilu

Kraljica bikinija pokazala ubojite trbušnjake u topu koji je postao pravi hit

22.08.2017 u 13:26

Bionic
Reading

Ako netko zna kako se nosi seksi crop top, pa još k tome ima zavidan 'six pack', onda je to model i glumica Emily Ratajkowski koja se u posljednje vrijeme ne skida iz omiljene modne kombinacije

Model Emily Ratajkowski pravo je oličenje onog što se naziva casual i seksi stil u jednome. Atraktivna manekenka, poznata po svojim prirodnim oblinama na kojima je izgradila zavidnu karijeru i zaradila titulu seks ikone današnjice, uvijek nastoji spajati trendi komade popularnih high street brendova i dizajnerske detalje, zbog čega svaku njezinu kombinaciju poželimo kopirati od glave do pete.

26-godišnja brineta, koja je svoju planetarnu popularnost stekla ulogom u videospotu Robina Thickea za singl 'Blurred Lines', odlikuje još jedna modna prepoznatljivost, a to je vjernost određenim odjevnim komadima. Kada se lijepoj manekenki nešto svidi, možete biti sigurni da će to iznositi dok se ne izliže.

U posljednje vrijeme lijepu brinetu gotovo i da ne možemo vidjeti bez trendi ring naušnica za kojima luduju trendseterice diljem svijeta. A ovaj chic modni detalj nije izostavila ni ovoga puta. Kraljica bikinija nedavno je viđena u šetnji Los Angelesom u društvu nepoznatog muškarca.

  • +8
Emily Ratajkowski ne skida se iz trendi topića Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljepotica je za šetnju odabrala rasparane traperice i upečatljivi žuti crop top od krepa koji se ove sezone također vratio na velika vrata. Chic kreaciju brineta je začinila crnom Pradinom torbom s upečatljivom zlatnom kopčom, bež espadrilama Castaner na punu petu, sunčanim naočalama i neizostavnim zlatnim ringovima na ušima.

#EmilyRatajkowski out and about in #losangeles 🌹

Objavu dijeli The Fashion Inspo (@thefashioninspoo)

Zanosna Ratajkowski nekoliko dana ranije viđena je u identičnom topu, no ovoga puta odabrala je onaj u crvenoj boji. Riječ je topu Ophilia koji potpisuje brend Again i trenutno se prodaje po cijeni od 1000 kuna.

Trendi top ljepotica je uskladila s crnim trapericama, Pradinom torbom i tenisicama te retro sunčanim naočalama.