ljetni favorit

Slavna ljepotica obožava bikini koji laska baš svakoj figuri

17.08.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Model Emily Ratajkowski pokazala je savršeno tijelo u kupaćem kostimu koji pristaje baš svakom stasu. Visoko rezani bikiniji naš su odabir broj jedan za ovo ljeto, a evo i zašto

Emily Ratajkowski itekako dobro zna kako zablistati u kupaćem kostimu. Kraljica bikinija poznata po svojim raskošnim oblinama podijelila je sa svojim obožavateljima provokativnu fotografiju u bikiniju na kojoj izgleda i više nego zanosno.

U pozi Bambija, koja je u posljednje vrijeme poharala estradno nebo, 26-godišnji model pokazao je sve svoje čari, no ako ste mislili da je nemoguće izgledati ovako dobro u kupaćem kostimu, prevarili ste se.

Atraktivna brineta ljubiteljica je visoko rezanih badića koji naglašavaju struk, prikrivaju eventualni trbuščić i vizualno izdužuju noge. Ovim krojem kupaćeg kostima ne možete pogriješiti, bilo da imate atletsku građu, bilo da ste građeni poput pješčanog sata, imate kratke ili duge noge, istesane trbušnjake ili pokoji kilogram viška.

Magic hour

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Crni crop top s naramenicama i visoko rezan donji dio lijepoj Ratajkowski stoje kao saliveni, a sunčeve zrake otkrivaju njezino preplanulo tijelo. 'Magičan trenutak', napisala je brineta ispod fotografije koja je prikupila više od 700 tisuća lajkova na Instagramu.

🔮

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Ponosna vlasnica prirodnih oblina naprosto obožava ovaj kroj kupaćih kostima. Nedavno je nosila gotovo identičan model bikinija u bijeloj boji. Dodate li uz ovaj trendi bikini stajliš zlatni nakit, kao što to radi ova tamnoputa ljepotica, te upečatljivi kimono i veliki slamnati šešir, budite sigurni da nećete proći neprimijećeno.

  • +9
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia