vječni komad

Kožnu jaknu nosi se uz baš sve, a ovaj model sada je jedan od najpoželjnijih

15.11.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Hailey Bieber neokrunjena je kraljica ulične mode. Njezine modne kombinacije teško mogu proći nezapaženo, a ono što odjene u rekordnom roku postaje modnim predmetom žudnje. Sada se ova 'it' djevojka i jedna od značajnijih modnih influencerica kladi na novu modnu kombinaciju koja spaja nekoliko suprotnih trendova. Osvojit će vas na prvi pogled

U modnom intervjuu za francuski Vogue prošlog svibnja jasno je rekla kako je kožna jakna neizostavan dio njezine garderobe – nosi je uvijek i baš svugdje, na gotovo svaku modnu kombinaciju.

Dobra kožna jakna nadilazi trenutne trendovima i godišnja doba, ukratko to je vječni modni klasik. Sada nam je to Hailey Bieber dokazala još jednom pokazavši na ulicama Los Angelesa upečatljiv stajling.

Kožna jakna, mikro suknja i čizme debelih potplata

Nakon što je dokazala da je kožna jakna neizostavni dio garderobe, kako ženske tako i muške, Hailey Bieber se uhvatila u koštac s velikim trendom ovog trenutka kada su u pitanju jakne – modelom u bikerskom stilu. Upravo se model u ovom stilu mogao vidjeti u različitim verzijama na modnim pistama Diora, Diesela i Copernija, ali i na modno osviještenim i utjecajnim damama kao što su Kylie Jenner i Elsa Hosk. Uglavnom se radilo o klasičnim modelima kombiniranih s oversized krojevima te s dodacima eklektičnog stila.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, u svom najnovijem stajlingu viđenom na ulicama Los Angelesa Hailey je spojila bikersku jaknu s mikrosuknjom, a efektnu kombinaciju zaokružila crnim Balenciaga dolčevitom, parom visokih čizama s debelim potplatima u grunge stilu te žutom Cleo torbom s potpisom Prade. Efektna i vrlo moderna odjeća koja dokazuje da je miješanje stilova ponekad itekako dobar potez.

  • +27
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo