SEZONSKI MAKEOVER

Kožne hlače ne silaze s lista trendova, a ovoga proljeća bit će najpoželjnije baš u ovim bojama

14.02.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Baš poput pletiva, odjevni komadi od kože ne silaze s lista velikih trendova, a uvjerljivim favoritom ljubiteljica mode pokazale su se verzije kožnih hlača koje će ovoga proljeća poprimiti sasvim novi izgled

Kožne hlače lako se kombiniraju i podižu najjednostavnije stajlinge, stoga nimalo ne čudi velika popularnost koju posljednjih sezona uživaju na modnoj sceni. Približavanjem novoj, proljetnoj sezoni, sasvim je jasno da će obožavane verzije kožnih hlača u neutralnoj paleti boja zamijeniti one koje u trenutku podižu raspoloženje.

  • +2
Kožne hlače u boji Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao što su navedeno svojim stajlinzima dale naslutiti svjetske ljubiteljice mode s Instagrama, potvrđuju to brojni brendovi. Na police trgovina posljednjih tjedana ne prestaju pristizati kožne hlače kojima dominiraju boje od nježne nijanse plave, preko narančaste, sve do efektne zelene, a koje izgledaju elegantno i pritom pružaju snažan osjećaj proljeća.

Kožne hlače u bojama koje u potpunosti pristaju dopaminskom stilu odijevanja modne ovisnice nerijetko kombiniraju s komadima podjednako upečatljivih boja, kojima postižu efekt color block, dok ih brojne od njih stavljaju u fokus kombinirajući ih s neutralnim komadima.