S POLICA TRGOVINA

Ultimativne zvijezde proljetnih stajlinga: Izdvojili smo trendovske tenisice za svačiji ukus i stil

06.02.2022 u 17:46

Bionic
Reading

Čizme i slične modele tople obuće brojni će u narednim mjesecima nesumnjivo zamijeniti nekim novim, uzbudljivim verzijama tenisica koje polako i sigurno pristižu na police trgovina

Iako ih pojedini ljubitelji mode nose cijele godine, tenisice su ultimativne zvijezde proljetnih stajlinga, a ništa drukčije neće biti ni ove godine.

Na police trgovina iz tjedna u tjedan pristižu nove verzije ove omiljene obuće, a pojedine siluete već sada slove za vrući trend na modnoj sceni.

  • +14
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U prvom redu riječ je o tenisicama retro izgleda koje posljednjih sezona uživaju veliku popularnost u modnim krugovima. Zahvaljujući navedenom, sportski divovi poput Nikea, Adidasa ili New Balancea posljednjih sezona neumorno kopaju po vlastitoj arhivi nanovo lansirajući modele iz 80-ih i 90-ih godina, a njihov primjer očekivano slijede dizajnerski i pristupačni high street brendovi nudeći tenisice retro šarma.

Bilo da je riječ o verzijama u neutralnoj paleti, bilo o kombinaciji upečatljivih boja, uz bok robusnim modelima tenisica kakve posljednjih sezona ne silaze s liste trendova izdvajaju se visoki modeli vrativši se u modu na velika vrata.

Starke, tenisice Air One brenda Jordan ili Nikeov model Blazer samo su neki od kultnih i trenutno najpoželjnijih visokih tenisica, a čiji je izgled ove sezone inspirirao brojne high street brendove na stvaranje pristupačnih verzija.

Modela klasičnih bijelih tenisica, koje su postale istinskim modnim klasikom, ni ovoga proljeća neće manjkati, kao i verzija od kombinacije boja i materijala što podsjećaju na modele namijenjene aktivnostima u prirodi. Stvoreni od različitih materijala u vedrim bojama, takozvani tech modeli tenisica već sada slove za vrući trend, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi poznatih zaljubljenica u modu s Instagrama.