VELIKI OBOŽAVATELJI

Košarkaš Kasun i njegova zaručnica kćer će nazvati Sade

21.11.2011 u 09:09

Bionic
Reading

Pjevačicu Sade, koja će 22. studenog održati koncert i u Zagrebu, mnogi nazivaju jednim od najljepših vokala, a jedni od njezinih velikih obožavatelja su i košarkaš Zagreba Mario Kasun i njegova trudna zaručnica Rakel Exposito koji će svoju kćer čak i nazvati Sade

Mario Kasun i trudna zaručnica Raquel Exposito

Sade, koja je nedavno objavila album 'The Ultimate Collection', 22. studenog održat će koncert zagrebačkoj Areni te time razveseliti veliki broj obožavatelja koji njezine koncerte često opisuju kao čarobno putovanje u najljepše glazbene note. Čim su se karte za Sadein koncert našle u prodaju, među prvim kupcima bili su košarkaš Zagreba Mario Kasun i njegova trudna zaručnica Rakel Exposito.

'Bila sam klinka od devet, možda deset godina kada sam čula njezinu pjesmu 'Smooth Operator' i od tada sam zaražena njezinim glasom u kojem je zbilja nešto posebno jer slušajući je imam dojam da me vodi na neka posebna mjesta', rekla je Rakel Exposito za Večernji list te otkrila da će čak i svoju kćerkicu nazvati Sade.

'Zbog toga što je jedinstvena, znala sam da bi to ime bilo idealno za moju kćer, a kada sam otkrila da njezino ime na nigerijskom znači da čast osigurava krunu, bila sam još sigurnija u svoju odluku', kaže Rakel za Večernji list te dodaje da je i njezin zaručnik Mario Kasun oduševljen tom odlukom.