IGOR CVITANOVIĆ:

'Konačno mi je život lijep, a o Mariji ne želim pričati'

18.03.2010 u 00:31

Bionic
Reading

Igor Cvitanović priznao nam je da je apsolutno sretan i zadovoljan te da mu je konačno lijepo u životu. Na pitanje živi li još uvijek s Marijom Cvitanović, kazao je da ne želi razgovarati o privatnom životu

U hotelu Westin održalo se svečano otvorenje Europskog prvenstva u biljaru na kojem je bila gomila celebova i okušala se u tom zanimljivom sportu. Jedan od njih je i bivši sportaš, a sadašnji trener Igor Cvitanović, za čiju se suprugu Mariju pričalo da je u vezi s Igorom Štimcem. Štimac je te navode u međuvremenu oštro demantirao, dok se Cvitanovići nisu očitovali o Marijinom  druženju sa Splićaninom u narodnjačkom klubu Fontana, gdje su navodno viđeni, kako je svojedobno objavljeno u Exkluzivu.

Kako nismo odmah željeli biti nepristojni i opterećivati Igora privatnim pitanjima, budući da znamo da ne voli govoriti o tome, a svojedobno je i napao novinara zbog napisa o njegovom privatnom životu, prvo smo popričali o biljaru.

Cvitanović markirao iz škole zbog biljara

'Pobijedio sam u paru s gospodinom Krunoslavom Borovcem protiv Zlate Mück i hrvatskog reprezentativca Ivice Putnika, ali moram priznati da smo se malo poslužili prevarom', priznao je kroz smijeh Igor te odmah otrčao da bi se upisalo u zapisnik da je pobijedio.

Kada se vratio, bivši vatreni priznao nam je da oduvijek voli biljar te da je markirao iz škole i išao ga igrati.

'I dan danas igram biljar, ali sve je to na amaterskoj razini', rekao je Cvitanović.

Igor: Konačno mi je život lijep

Budući da ga malo možemo vidjeti na javnim mjestima, priupitali smo ga gdje je i što radi.

'Radim u omladinskoj školi Dinama i nema me na ovakvim događanjima. Maknuo sam se iz javnosti i konačno mi je život lijep, apsolutnom sam sretan i zadovoljan', izjavio je Igor koji zaista izgleda kao da su svi problemi s Marijom iza njega.

Na pitanje živi li još uvijek sa suprugom Marijom Cvitanović, koja je navodno bila u vezi s producentom Romanom Majetićem, a povezivali su je i sa Štimcem, Cvitanović nam ništa od toga nije htio komentirati.

'Mogu samo reći da sam sretan, i to je sve, privatan život želim zadržati samo za sebe', kazao je dobro raspoloženi Igor koji je odlično izgledao. Ako i ne živi sa stilisticom Marijom, očito je od nje pokupio dobre savjete što se tiče odijevanja jer je bio jedan od bolje, ako ne i najbolje obučeni muškarac na događanju.