OD TRI KOMADA

Kombinacija za svaku prigodu: Poznate modne ovisnice na Instagramu pronašle dobitnu ljetnu formulu

25.06.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Poznate zaljubljenice u modu okupljene na Instagramu uvijek imaju neki modni adut u rukavu i nakon što smo pomislili da smo pokrili sve aktualne sezonske trendove, uvijek nas iznenade nekom novom, neodoljivom odjevnom kombinacijom

Dotični izgled sastoji se od tri bazična odjevna komada u crno-bijeloj kombinaciji boja. Njezin šarm leži u jednostavnosti koju karakterizira elegantan i minimalistički stil, a osim toga nudi pregršt mogućnosti prilikom kombiniranja s drugim odjevnim predmetima, na način da će biti dovoljna jednostavna promjena cipela ili dodataka da biste napravili tranziciju iz vrlo udobnog, dnevnog izgleda u večernji.

Ova igra suptilnosti i sofisticiranosti čini najpovoljniji ljetni izgled, a činjenica da je cjelokupna kombinacija sastavljena od osnovnih predmeta u ormaru jamči uspjeh.

Klasični rebrasti top neosporni je bazični, i ove sezone iznimno popularni, odjevni komad koji se uklapa u bilo koju ljetnu kombinaciju.

Crna suknja midi dužine koja utjelovljuje eleganciju i jednostavnost uz bijeli top uklapa se poput rukavice, a ukoliko navedenu kombinaciju ove sezone začinite trendovskim sandalama s umjerenom petom i četvrtastim potplatom, modni uspjeh je zagarantiran.

Ova tri modna predmeta koja se nalaze u aktualnoj ponudi sestrinskog brenda H&M-a, & Other Storiesa, potvrđuju zlatno modno pravilo da je manje uistinu više te da se elegancija na mjeri ekstravagancijom, već jednostavnošću i sofisticiranošću odjevnih predmeta.