divna splitska noć

Kombinacija bez greške: Jelena Rozga fura odličan ljetni look i ima cipele za kojima uzdišu brojne trendseterice i zaljubljenice u modu

15.07.2021 u 14:34

Bionic
Reading

Jelena Rozga uživa u rodnom Splitu, a s obožavateljima na Instagramu podijelila je fotografiju iz ležernog ljetnog izlaska i pritom oduševila casual stajlingom koji je krasio jedan vrlo upečatljiv modni detalj – novi model Valentino cipela kakve u ormaru priželjkuju brojne zaljubljenice u modu

Kada je 2010. godine talijanski modni mag Valentino predstavio kolekciju cipela Rockstud koje krase prepoznatljive zakovice rijetko tko je mogao predvidjeti da će se ti modeli zaljubljenicama u modu toliko svidjeti. Naime, Rockstud cipele predstavljaju jedan od najpoželjnijih modnih komada te se nameću kao modni klasik u koji se isplati uložiti.

Prepoznatljive cipele s metalnim zakovicama rasprodane su iz sezone u sezonu, a bez obzira radili o klasičnim crnim i boje kože, ili pak upečatljivo žutim i šarenim, s ravnim ili s visokim petama, ove Valentino cipele postale su nezaobilazne u ormarima poznatih žena.

Po uzoru na prepoznatljive Rockstud modele koji su prošle godine proslavili 10. godišnjicu, legendarna modna kuća predstavila je kolekciju cipela Roman stud, modele idealne za vruće ljetne dane i noći. Izrađene od 100 posto talijanske kože, model krasi prepoznatljiv T-oblik remena ukrašeni zakovicama, a zaljubljenice u modu mogu birati one s ravnim ili visokim petama. Cijena im se, ovisno od modelu kreće, od četiri i pol do šest i pol tisuća kuna, a popularnost im raste.

Roman stud modelima nisu odoljele poznate dame pa ih tako nose Olivia Culpo i Kyle Jenner, a pred ovim vrlo upečatljivim modelom pokleknula je i pjevačica Jelena Rozga.

Upečatljive sandale odlično je spojila s ležernim ljetnim stajlingom, idealnim za tople splitske noći. Klasične traperice kombinirala je s romantično lepršavim topićem na bijele i plave pruge, a našla se tu i vrlo trendi pletena torbica s kožnom ručkom. Fotografiju stajlinga pjevačica je objavila na svom Instagram profilu te u opisu navela: 'Ta divna splitska noć'. Mnogi su joj požurili dati 'lajk' ali i komentar na račun izgleda. 'Prelijepa', 'Princezo moja najljepša', 'Najdivnija', 'Kao djevojčica', samo su neki od brojnih komplimenata s kojima su je zasuli obožavatelji.

Jelena za nastupe najčešće odabire elegantne i zavodljive stajlinge, a u slobodno vrijeme njeguje vrlo chic i casual modni izgled koji se doista isplati kopirati.