PODRŠKA IZ ZAGREBA

Kolinda ponovno u navijačkom zanosu; Vatrene je podržala i stajlingom

15.06.2024 u 17:16

Bionic
Reading

Među poznatim licima na zagrebačkoj subotnjoj špici bila je i bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u prigodnom, navijačkom izdanju

Počinje navijačko ludilo diljem Hrvatske, a sve su oči uprte prema Berlinu gdje će se danas u 18 sati odigrati važan susret između reprezentacija Hrvatske i Španjolske.

Podrška Vatrenima i ovoga puta stiže sa svih strana, a iz Zagreba je i svojim lookom u kojem se prošetala po špici, na svoj način izborniku Zlatku Daliću i reprezentativcima svoju je bezrezervnu podršku iskazala i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

  • +30
Poznati na špici Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Nasmijana i dobro raspoložena privlačila je poglede na špici u crveno-bijelom stajlingu.

Bijeli top spojila je s bijelim sakoom i crvenim hlačama širih nogavica kakve su ove sezone veliki hit, a look je zaokružila tenisicama u istoj kombinaciji boja.

Političarka je podignula svoj zanimljiv stajling i jednim zanimljivim detaljem - velikim brošem u obliku cvijeta s obrubom načinjenima od kockaste tkanine u crveno-bijeloj kombinaciji.

Svoju je podršku poslala i putem društvenih mreža.

'Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za vas srcem vatrenim', poručila je bivša predsjednica na svom Facebook profilu te dodala stihove navijačke pjesme 'Igraj Moja Hrvatska' grupe Zaprešić Boys.

Osim Kolinde, subotnjom špicom prošetali su se i Tihana Harapin Zalepugin, Mirela Holy, Morana Zibar, Ana Zibar, Ivan Turudić, Damir Karakaš i dr.

Inače, kako se pisalo, bivša predsjednica je morala propustiti prvu utakmicu Hrvatske na Euru 2024. i to zbog zdravlja. Ima velikih problema s koljenom, a navodno je riječ o rupturi to jest puknuću meniskusa lijevog koljena, donosi Net.hr. 'U velikim je bolovima i teško hoda', rekla im je Kolindina asistentica Iva Kovačević.