KRIE DESIGN

Kolekcija nadahnuta 70-ima najavljuje proljeće

03.03.2015 u 07:00

Krie design

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija

Bionic
Reading

Nova kolekcija Krie designa za proljeće/ljeto 2015. nudi modno osvježenje i po prvi put predstavlja i mušku liniju

U kolekciji će biti i uniseks komada, što Kristinu Burju posebno veseli.

Sve to prikazuju i najavne fotografije kampanje koju potpisuje modni fotograf Goran Čižmešija, a zaštitna lica su modeli Marija Perković, Mihael Slivečko, Filip Kordić i Filip Staničić iz modne agencije Egoist model management.

Dizajnerica Kristina Burja inspiraciju je pronašla u 70-im godinama prošlog stoljeća i cijelu atmosferu tog vremena prikazat će 19. ožujka na modnoj reviji u sklopu događaja BIPA Fashion.hr.

Krie design razrađuje svoje prepoznatljive krojeve te ih u ovoj kolekciji obogaćuje volanima i fluidnim, lepršavim haljinama u ženskoj liniji. Muška linija sastoji se od casual odjevnih predmeta, a oni se osim udobnosti i prirodnim tkaninama ističu vrlo pristupačnim cijenama. Prevladavaju pastelne boje koje će ove sezone vladati ulicama, a mnogi komadi imaju naglašene segmente originalnim printom, zaštitnim znakom Krie designa.

Etno elementi također su prisutni, kako u krojevima i dizajnu tako i u motivima i printu. Pleter je kao uzorak bio velik hit prošle kolekcije, a sada ga pronalazimo na proljetnim kaputima i haljinama.

Kristina Burja razvija svoju modnu priču o ženi koja voli istaknuti svoju ženstvenost, ali ne želi sakriti svoju snagu i moć pred muškarcem koji je prati na tom putu.