PONUDA I CIJENE

Kojim sitnicama urediti dom za Uskrs

27.03.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Bez obzira na to držite li jako do uskrsnih običaja ili tek obojite nekoliko jaja, blagdansko druženje uz obitelj ili prijatelje ponukat će vas da se barem malo potrudite

Blagdanski stol i dom na Uskrs ne mora biti uređen prema svim tradicionalnim zahtjevima, ali pokoja sitnica koja će unijeti dašak blagdana u kuću, sigurno će razveseliti sve ukućane.

Ako očekujete veće društvo, stol i dom uredite s nekoliko sitnica poput salveta s uskršnjom i proljetnom tematikom. Tome možete dodati novi nadstolnjak u nekoj veseloj boji. Emmezeta primjerice ima nadstolnjake po cijeni od 40 kuna, a u našoj fotogaleriji nalazi se narančasti primjerak.

Treba vam primjerice još jedna zdjela za salatu ili čašice za jaja. Sve ćete to lako naći u našim trgovinama i po povoljnim cijenama. Za modernije i pomalo neobične dekoracije, svidjet će vam se nekonvencionalni stalci za jaja koji se u sivoj i ljubičastoj boji mogu naći u trgovini Home Sweet Home po cijeni od 149 kuna za dva komada.

Za raskošnije uređenje, uz moderne košare, pladnjeve s kolačima i slične detalje, svaki će stol prelijepo izgledati uz primjerice nove platnene ubruse ili tek nekoliko mirisnih svjećica u jednostavnim svijećnjacima.

Među mnogobrojnim trgovinama gdje ćete lako nabaviti takve detalje, Kika ima jednostavni, ali simpatični svijećnjak u zelenoj boji za 64 kune.

Zgodan su primjer za darivanje mini rukavice za vruće lonce s leptirima koje se u setu od dva komada u trgovini Zara Home mogu kupiti za 39 kuna.