ASTRO PROFILIRANJE

Upoznajte loše strane svadljivog i netolerantnog Ovna

26.04.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Svaki znak ima negativnih osobina, pa i Ovan, kojeg prati glas da je bezobziran, svadljiv, bahat i netolerantan. Otkrijte Ovnove mračne strane da biste lakše izašli s njim na kraj!

Nestrpljivost

Ne zna taktizirati. Hoće ostvariti želju odmah pa kreće prema cilju najkraćim putem makar on bio posut zamkama i preprekama.

Nepromišljenost

Nesklon je planiranju i analizi. Zanemaruje negativne posljedice svojih djela - osobito ako misli da će ih pretrpjeti netko drugi.

Bezobzirnost

Siguran je da njegov cilj opravdava sredstva pa ga nastoji ostvariti po svaku cijenu iako time naudio tuđim interesima i osjećajima.

Tvrdoglavost

Uglavnom je uvjeren da je u pravu i da zna najbolje. Ako mu netko dokaže suprotno, neće priznati pogrešku, nego će tjerati po svome makar time uzrokovao katastrofu sebi i drugima.

Samoživost

On je sam sebi uvjerljivo na prvom mjestu. Površno sluša druge kad mu govore i jedva čeka doći do riječi. Ako ga pitate za savjet u vezi s vašim problemom ili dvojbom, reći će vam nešto banalno, tek toliko da vas se riješi.

Zavist

Ne trpi da je itko uspješniji, bogatiji i ugledniji. Ako ste u blizini Ovna, bolje vam je da sakrijete svoju imovinu i postignuća. U suprotnom će vas smatrati neprijateljem pa će vas ogovarati i lažno optuživati.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svadljivost

Agresivno reagira na najmanju provokaciju. Okolini se čini da jedva čeka povod za svađu ili tučnjavu. Ako mu drugi ne ponude povod, on će ga stvoriti.

Netolerancija

Ako mu nešto nije po volji, dat će to 'krivcu' do znanja i pokušati ga natjerati da postupi po njegovom. Ako mu krivac nije dostupan, iskalit će se na nekom drugom.