ZAVODNIK ZA PET

Koji je to dobri dečko postao pravi frajer

13.05.2013 u 10:03

  • +10

Ghetaldus by Marko Tolja i Petra Kurtela

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ghetaldus

Bionic
Reading

Pjevač Marko Tolja i glumica Petra Kurtela modeli su za novu kampanju naočala Ghetaldus s potpisom Vintage za sezonu 2013.

U traper košulji i crvenim trapericama, sve začinjeno retro naočalama, Marko Tolja od dobrog se dečka pretvorio u retro zavodnika, a simpatična Petra Kurtela u slatkicu sa stavom. Naime, hrvatska tvornica Ghetaldus ‐ vodeći domaći proizvođač dioptrijskih i sunčanih naočala, ovih dana predstavlja reizdanje svojih kultnih modela pod nazivom Ghetaldus Vintage, sezona 2013. Originalni modeli sunčanih naočala iz 1960‐ih do 1980‐ih godina, pod kreativnim vodstvom modne dizajnerice Anamarije Brkić (A'Marie) i kreativnog genijalca Maura Massarotta (Sheriff&Cherry), dobili su osuvremenjeni izgled minimalnim ali efektnim intervencijama.


Kolekcija Ghetaldus Vintage sastoji se od 10 modela proizvedenih od plastike i žice, u različitim bojama i veličinama. Plastični modeli (GS603, GS126, G12, G172, GS170, G13) izrađuju se posebnom tehnikom injekcioniranja, a nakon brojnih i pažljivih obrada, naočale se završno bojaju i lakiraju, te se u njih ugrađuju bojane organske leće kojima se prethodno nanosi zaštitni UV sloj.

Svi modeli sunčanih naočala Ghetaldus Vintage ručno su izrađeni i ručno bojani u tvornici Ghetalus nedaleko Zagreba. Naočale iz najnovije kolekcije karakterizira i iznimno prihvatljiva cijena u rasponu od 400 do 440 kuna.