ODLUČITE VI

Koji frajer više zaslužuje lijepu Laru?

02.03.2017 u 14:27

Bionic
Reading

Lara Zlatar najljepša je cura u gradu, no osim što je šesna ima i dobru dušu, iznimno je poštena i draga, za takvu curu tražimo i najboljeg frajera, a to ne možemo učiniti bez vas...

Lijepa Lara Zlatar ima dva frajera koji se bore za njenu naklonost.

Jakov Zlatar je njena prava ljubav, za njega se Lara udala i rodila mu sina. Nažalost, Jakov je ubrzo nakon vjenčanja morao na more. Na moru je preživio napad gusara, podmetnute optužbe za dilanje droge i bijeg iz zatvora. Kako je Jakov ubio svog neprijatelja na brodu te uzeo njegov identitet, svi su mislili da je Jakov izgorio u automobilu i poginuo.

Lara misli da je on mrtav, pa očajna i sama uz pomoć dobrih prijatelja odgaja dijete. Jakov je pak živ te je osuđen na život na pustom otoku. Tamo preživljava uz pomoć svojih kapetanskih sposobnosti uz Lejlu koja je uz njega cijelo vrijeme, i u ponešto intimnijim trenucima. Nakon što na otok dolaze stranci koji vade zlato s nekog davno potonulog broda, Jakov im pomaže te se vraćaju u civilizaciju. Iako nije htio biti s Lejlom, podsjećala je Jakova na Laru pa joj se prepustio u zagrljaj. Kad napokon Jakova i Lejlu spasi brod koji ih preveze u Split, on saznaje da je njegova Lara u vezi te pred oltarom s Nikšom Ivanovim.


Upravo taj Nikša bori se za mrvicu Larine ljubavi već godinu i pol dana. On voli njeno dijete kao da je njegovo, a kad Lara odbija njegovu prošnju, sasvim je očajan. Nakon što odluči otići iz Splita jer ne može gledati Laru koja ga ne želi, Lara mu odluči dati priliku, a njihove zagrljaje vidi i Jakov, koji se upravo bio vratio u Split.

Nikša se zbog Lare totalno promijenio, nije joj zamjerio kad mu je ukrala novac i dala za operaciju nepoznatoj ženi. Kad Lara napokon pristane biti gospođa Ivanov, uplest će se Jakov, pa je još nepoznato tko će posve pridobiti Larino srce.


Možete li se vi odlučiti?