NA PRISILNOM ODMORU

Knjaz slomio ruku verući se preko zidića

14.08.2010 u 11:42

Bionic
Reading

Urednik i voditelj Robert Knjaz u ljetnim je mjesecima trebao snimati novu emisiju, no planove mu je nenadano poremetilo lom ruke

Knjaz je za vrijeme pauze u snimanju emisije Slučajni turist boravio s obitelji na Silbi gdje je zaradio lom lijeve ruke. Zbog gipsa koji će morati nositi nekoliko tjedana za sada je do daljnjeg odgođeno snimanje emisije, piše Večernji list.

'Htio sam u susjedovu vrtu ubrati nešto povrća za ručak dok njega nije bilo kod kuće, ali sam nezgodno pao verući se preko zidića. Sad me svi tetoše pa, ako budem imao sreće, oporavit ću se za nekih šest mjeseci. Ruka mi je do ramena u gipsu, tako da do daljnjeg nema mrdanja', rekao je Knjaz za Večernji list, a neplaniranom odmoru najviše se vesele supruga Zrinka i njihovo troje djece.

Knjaz je posljednjih tjedana sa stranim turistima putovao diljem Hrvatske, ali ne na razvikane destinacije, već u najzabitija mjesta, i to na njegove nemoguće načine. Ovoga puta će gledateljima predstaviti slabo poznate krajeve Hrvatske viđene očima stranih gostiju.