FASHION GURU

Kninska 'kraljica' Josipa Rimac nije pogriješila odabirom stajlinga, a čini se da je odlučila malo i šparati

  • 13.08.2019 u 14:14

  • Bionic
    Reading

    Državna tajnica koju je modni kritičar tportala Fashion Guru uvrstio na svoju godišnju top ljestvicu najgore odjevenih osoba u Hrvatskoj, ovoga puta nije pogriješila odabirom stajlinga. Umjesto vidljivo brendiranih modnih dodataka, kakve nerijetko nosi, za šetnju Kninom Josipa Rimac odabrala je jednostavnu crnu haljinu i već viđene cipele

    Bivša, koliko znamo ne baš uspješna gradonačelnica Knina, poznatija kao saborska modna vertikala, ovoga puta nije pogriješila odabirom stajlingom odlučivši se za jednostavnu drapiranu crnu haljinu, pretpostavljat ćemo od viskoze.

    Sve to nadopunila je tankim remenom boje duhana i torbom prebačenom preko ramena.

    Neću griješiti dušu, ali mislim da su sandale od prošle godine pa se vidi da je naša nekadašnja kninska kraljica, ipak odlučila malo šparati.

    Josipa Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

    Mora se priznati da je sredila pedikuru, kosa je kao i uvijek nehajno raspuštena, a lice standardno pokriveno velikim naočalama po tako jakom suncu. Sve u svemu ovoga je puta Josipa opravdala svoju ulogu…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.