FASHION GURU

Vjekoslava Huljić bolje se odjenula od kćeri, ali sada barem znamo na koga Hana ima tako lijepe i vitke noge

 • 23.07.2019 u 12:47

 • Bionic
  Reading

  Članice najpoznatije hrvatske glazbene obitelji, Vjekoslava i Hana Huljić, svojom pojavom uveličale su novo, deveto izdanje Šibenik Dance Festivala na Tvrđavi sv. Mihovil, a njihova ljetna izdanja privukla su posebnu pozornost Fashion Gurua

  Lijepo je vidjeti da se mama i kći tako druže te se mora priznati da je Hana postala lijepa žena, a naravno da je na mamu. Huljići imaju poseban stil, prvenstveno mislim na tatu koji zna spojiti nespojivo i to ostane tako, ali u posljednje vrijeme i kod njega se vide pomaci na bolje - mora da je i u Split polako došla Europa.

  • +3
  Svečano otvaranje 9. Šibenik Dance Festivala Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

  Dok se mama odlučila za haljinu koja je lepršava, elegantna i pomalo svečana zbog sjajnih dijelova te s već standardnim dekolteom za Vjekoslavu, Hana je, kao i uvijek, zakopčana do grla. Moram biti iskren i reći da se mama bolje odjenula od svoje kćerke, ali zato znamo na koga Hana ima tako lijepe i vitke noge.

  Već dugo nisam vidio Vjekoslavu da joj tako lijepo pristaje neka haljina, ali to nažalost ne mogu reći i za Hanu - ona bi bila lijepo sređena da ju mama ovaj put nije nadmašila.

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.