& OTHER STORIES

Klasični komadi nikad nisu izgledali bolje: Omiljeni high street brend predstavio modne novitete za proljeće

11.02.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Sestrinski brend švedskog modnog diva H&M već nekoliko sezona dostupan je i Hrvaticama, a ovih su dana predstavili novu proljetnu kolekciju kojom dominiraju komadi bezvremenskog izgleda

Poput brojnih brendovi, švedski & Other Stories okrenuo se bezvremenskom pristupu dizajnu svoju proljetnu kolekciju obogativši odjevnim komadima, obućom i dodacima koji će uspješno odolijevati nametnutim trendovima iz sezone u sezonu.

Glavnom zvijezdom njihove nove kolekcije nesumnjivo su komadi poput sivog odijela s tankim prugicama u duhu 90-ih te kratka jakna u boji karamele na dvoredno kopčanje koja predstavlja stajliš odabir u prelasku iz hladnijih u tople mjesece u godini.

  • +16
Proljetna kolekcija brenda & Other Stories Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Većinu komada iz proljetne kolekcije s potpisom & Other Stories odlikuju čisti krojevi, bezvremenski izgled, neutralne boje i, prije svega, svestranost čime predstavljaju isplativu modnu investiciju.

Kada govorimo o obući, sestrinski brend H&M-a poput brojnih drugih odlučio je predstaviti modernu inačicu mokasinki.

Iako se ova obuća donedavno smatrala staromodnom, u narednim mjesecima vodit će glavnu riječ na modnoj sceni. O njihovoj novoj popularnosti dovoljno govore podaci modne tražilice Lyst i činjenica da sve više dama uslijed pandemije koronavirusa odbacuje visoke potpetice u prilog nošenju udobne, ravne obuće.