NIKOLINA STALA U OBRANU

'Kike dobro zarađuje i ne živi na moj račun'

Nikolina Pišek i Kike Curavić u Vidoševićevom stožeru

Nikolina Pišek i Kike Curavić u Vidoševićevom stožeru

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Dragan Matić

Nakon što su bivši zaposlenici optužili Kristijana Curavića za neodgovorno ponašanje, u njegovu obranu su stali njegova djevojka Nikolina Pišek i njegov dugogodišnji prijatelj Mišel Pavlović

'Najveća od svih gluposti koje sam čula je da Kike odlazi u Norvešku, gdje je proveo desetak godina života, jer prima socijalnu pomoć. Mislim da je tamo bio jednom prije nekoliko godina zbog prijateljeve svadbe', kazala je ljutito voditeljica Nikolina Pišek za 24 sata. Nikolina kaže da su mu zbog recesije otkazana dva velika ugovora što je otežavalo poslovanje.

'Uvijek je prema zaposlenicima bio korektan. Nije im podijelio otkaze, a mogao je, jer se nadao da će se situacija u državi poboljšati. Bože dragi, takve se stvari događaju. Imao je dobru namjeru, a o ljudima koji ga sad blate i pljuju po njemu nemam riječi. Lako je sad dok je na farmi', izjavila je Nikolina za 24 sata dodavši da Kristijan dobro zarađuje za život i ne živi na njezin račun.

Za Večernji list se oglasio i dugogodišnji Kristijanov prijatelj, 25-godišnji Zadranin Mišel Pavlović koji tvrdi da su priče koje su nedavno plasirane o njemu u javnost 'izmišljotina ljudi koji su se nagrabili najviše novca radeći za njega, doveli ga do bankrota i sad ga optužuju da je lopov'.

'Kike im je previše vjerovao, dao im svoje brodove koje su vozili kad god su htjeli, prepustio im posao, a kad je ponestalo novca, usuđuju se optužiti ga za prevaru. Kristijan je jedna velika poštenjačina, čovjek dobar k'o kruh. Uvijek je htio da svi oko njega budu zadovoljni. Previše je popuštao zaposlenicima, dao im brodove koje su uništili, jedan su čak zbog nemara potopili', objašnjava Mišel te dodaje da će Kike sve razjasniti kad izađe s 'Farme'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi