mami uzdahe

Kći pokojnog osnivača Applea izrasla je u pravu ljepoticu: Hvali se vitkom linijom u oskudnom bikiniju

01.01.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Najmlađa nasljednica preminulog osnivača Applea Stevea Jobsa i supruge Laurene Powell-Jobs očito je uživala u sunčanom vremenu, ali je napravila pauzu u hladu kako bi pozirala za fotografije koje je pokazala na

Atraktivna plavuša vitkog tijela danima uživa u kupanju i sunčanju na pješćanoj plaži, a sada je fanove iznenadila u minijaturnom smeđem kupaćem kostimu. vrlo uspješno čuva svoju privatnost, po želji roditelja, a prije dva mjeseca je 23-godišnjakinjaa u sklopu predstavljanja nove Coperni kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022. godine, premijerno prošetala pistom u Parizu.

Kći jednog od nekoć najutjecajnijih ljudi u svijetu računalne industrije kao i njezini roditelji, je pohađala Stanford te je vrlo uspješna u jahačkom sportu (u samom je vrhu najboljih jahača svijeta). Prošle godine u prosincu je zajedno s glumicom serije 'Euphoria', Sydney Sweeney, kao i Naomi Smalls bila zvijezda božićne kampanje za 'Glossier'.

Progovorila je i o svom ljubavnom životu i to za Horse Sport magazin 2019..'Svog sadašnjeg dečka sam upoznala preko DM-a Instagrama', otkrila je. Poznato je da je bila u vezi sa studentom Miami School of Business Eugeniom Garzom Pérezom.

Podsjetimo, Steve Jobs je imao četvero djece, kćeri Lisu (43), koja je bila rezultat njegove dugogodišnje veze s Chrisann Brennan, te uz Eve i kćer Erin (26) te sina Reeda (30) iz 20-godišnjeg braka s Lauren.

  • +2
Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia