A ŠTO ĆE MAMA REĆI?

Najmlađa kći Stevea Jobsa otkrila da je u vezi s jednim od najboljih prijatelja klana Kardashian

30.01.2021 u 11:07

Bionic
Reading

Eve Jobsa, kći preminulog osnivača Applea Steeva Jobsa, u vezi je s glazbenikom i jednim od bliskih prijatelja klana Kardashian, Harryjem Hudsonom

Najmlađa kći pokojnog Stevea Jobsa na svom je Instagramu otkrila dobro čuvanu tajnu. Ako je suditi po fotografijama 22-godišnja plavokosa nasljednica poslovnog carstva Apple u sretnoj je vezi s 27-godišnjim glazbenikom Harryjem Hudsonom.

Njega se često često moglo vidjeti u reality showu 'Keeping up with the Kardashian', što nije nikakvo čudo budući da ga s tom poznatom i kontroverznom obitelji veže dugogodišnje prijateljstvo.

  • +10
Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: Tomas Holcbecher / Alamy / Alamy / Profimedia

Da joj je mladi glazbenik ukrao srce otkrila je sama Eve, objavivši na svom Instagram profilu nekoliko fotografija na kojima pozira zagrljena s Hudsonom, a to je potvrdio i sam Hudson koji je objavio fotografije njih dvoje u identičnim kostimima sobova, ali i onu na kojoj se ljube uz romantični zalazak sunca.

Eve Jobs je najmlađa od troje djece Steva Jobsa i Lauren Powell, a na svom profilu na Instagramu ima preko 200.000 followera i na njemu najčešće objavljuje fotografije s putovanja, iz svog luksuznog doma ili s jahanja kojim se profesionalno bavi.

Stekla je diplomu sveučilišta Stanford, a nedavno je postala i zaštitno lice za make up kampanju brenda Glossier.

Iako Eve živi životom jetsetterice, njezina majka svojedobno je izjavila da njezina djeca neće naslijediti očeve milijarde. 'Nisam zainteresirana za to da se zgrade nazivaju po meni nakon smrti i moja djeca to znaju. To završava sa mnom', rekla je Lauren Powell Jobs.

Odabranik Jobsove najmlađe kćeri je glazbenik rodom iz New Jerseyja koji je svojedobno navodno bio u vezi s Hudson, a prijatelj je s djecom Willa Smitha, Jadenom i Willow.