LIJEPA LILY

Kći Phila Collinsa osvaja Hollywood

06.03.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Bivša djevojka Taylora Lautnera, inače kći britanske glazbene legende Phila Collinsa, kaže da je može osvojiti dečko koji je džentlmen, ali s neobičnim smislom za humor

Lily Collins (22) u središtu pozornosti medija se našla kad se na setu filma 'Otmica' zaljubila u Taylora Lautnera (Jacob iz sage 'Sumrak') s kojim je nekoliko mjeseci bila u vezi, no tek zahvaljujući ulozi Snjeguljice u filmu 'Mirror, Mirror' u kojem igra i Julia Roberts polako ulazi u društvo najtraženijih mladih glumica.

'Zbilja mi laska kad me uspoređuju sa sjajnim mladim glumicama poput Emme Stone, Rooney Mara, Jennifer Lawrence, Shailene Woodley, Elizabeth Olsen ili Elle Fanning. Jako mi neobično odrađivati intervjue i odgovarati na pitanja jer sam to nekad i sama radila baveći se novinarstvom kao tinejdžerica', kaže Lily koja je već s pet godina znala da želi biti glumica, piše Seventeen

Svoje je prve glumačke korake napravila već s dvije godine u jednoj britanskoj televizijskoj seriji, ali nije postala slavna preko noći. Neko je vrijeme čak radila kao novinarka za magazine za mlade, a kasnije se okušala i kao manekenka. Prije četiri godine španjolsko ju je izdanje magazina Glamour proglasilo međunarodnim modelom godine.

'Obožavam modu i uživam kopajući po second hand dućanima ili buvljacima. Volim se igrati odjećom i modnim detaljima', kaže Lily.

Lily kaže da joj je slavno prezime pomoglo otvoriti mnoga vrata, no ističe da ih je sama morala čuvati da se ne zatvore.

'Mnogi misle da mi je bilo lako jer mi je tata Phil Collins. Puno puta sam išla na audicije i bila razočarana jer nisam prošla. No nisam klonula duhom. Iz svega toga sam nešto naučila. Ja nikad ne odustajem. Kad nešto želite svim srcem i dajete se 100 posto, sigurno ćete na kraju uspjeti', uvjerena je Lily. Manje je poznato da su je odbili za ulogu Jenny u 'Tračerici', za naslovnu ulogu u filmu 'Juno' te ulogu u hvaljenom filmu 'The Descendants' Georgea Clooneyja.


U filmu 'Otmica' radila je s Taylorom Lautnerom za kojeg kaže da je vrlo draga osoba. No o njihovoj vezi nije željela previše otkrivati.

'Već na audiciji je između nas odmah proradila kemija. Taylor je sjajan dečko. Jako cijeni podršku svojih fanova jer zna da nije njih da ne bi bio tu gdje je danas', kaže.

 

U posljednje vrijeme je mediji pak povezuju sa Zacom Efronom (HSM), no mlada glumica o tome mudro šuti.

A kakvi dečki mogu osvojiti srce lijepe Lily?

'Sviđaju mi se dečki koji imaju neobičan smisao za humor, ali su i džentlmeni koji će vam napisati romantično pismo ili lijepu poruku. Volim i kad vas dečko može nasmijati, ali i da, kad treba, s njim možete voditi i ozbiljan razgovor. U vezi nikad ne trebate gubiti dio sebe niti se mijenjati zbog nekoga', kaže ova mlada glumica prepoznatljivih gustih obrva. Lily pak kaže da je, dok je bila mlađa, mrzila svoje obrve.

'Prije su mi strašno smetale moje guste obrve, pa sam ih stalno čupkala. No nisam bila zadovoljna kako su nakon toga izgledale. Sad sam ih nekako zavoljela i prihvatila. Mislim da nas naše male nesvršenosti upravo i čine posebnima', kaže Lily.