S POTPISOM CHANELA

Katy Perry ima savršenu heklanu haljinu, baš idealnu za šetnju Stradunom

17.08.2023 u 17:13

Bionic
Reading

Heklana haljina, pareo ili kaftan ove godine uživaju ogromnu popularnost i nepogrešiv su odabir za uživanje na plaži, ali i gradskim ulicama. Zna to i pjevačica Katy Perry koja je ovih dana stigla u Hrvatsku, a Stradunom se prošetala u bijeloj heklanoj haljini s potpisom luksuznog brenda

I sama svjesna da će se njezin svaki korak pratiti, čim s Orlandom Bloomom, ali i ostatkom zvjezdane ekipe koju predvode Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez, stupi nogom na Stradun, Katy Perry pobrinula se da se i njezin stajling itekako pamti.

Pixsellov fotograf snimio ih je na Stradunu, prije negoli se ekipa čamcem uputila na večeru u konobu Kod Marka na otoku Šipanu.

Perry je svoju preplanulu put naglasila bijelom heklanom haljinom, uz koju je odabrala najobičniji par crno-bijelih japanki i sunčane naočale ružičastih nijansi. Preko ramena prebacila je Hermesovu torbicu, a sve je upotpunila nakitom Anite Ko i slamnatim šeširom.

Riječ je o haljini s dizajnerskim potpisom, i to onim Chanela, koju trendseterice obožavaju jer pruža osjećaj potpune slobode zbog A kroja, a daje i na senzualnosti zbog toga što je heklana.

stigao i do naše obale

Jeff Bezos i zaručnica Lauren Sanchez prošetali Stradunom, s njima su Katy Perry i Orlando Bloom

Pogledaj galeriju

Heklani komadi omiljeni su ljetni odabir koji obožavamo nositi uz obalu mora i kao dio ležernih stajlinga s kupaćim kostimom u prvom planu.

S obzirom na to da za prekrivanje tijela na plaži koristimo lagane materijale, mini heklane haljine nameću se kao savršen odabir, a dolaze u jednobojnim i šarenim varijantama.

Od midi modela koji se vežu oko vrata do haljinica koje su posve prozračne i vrlo ženstvene, na raspolaganju je niz modela uz koje će svatko pronaći komad u skladu sa svojim stilom. A ono zbog čega su toliko omiljene je i to što u tren oka postaju prikladne za odlazak u restoran na ručak ili večeru.