NOSTALGIČNI TREND

Šarmantni modeli za ljeto: Ove haljine u duhu 70-ih ponovno viđamo posvuda

22.06.2023 u 21:00

Bionic
Reading

Za ljeto u znaku bezbrižnosti i slobode, modne kuće i brendovi zamišljaju boemsku garderobu koja nas vraća ravno u sedamdesete godine prošlog stoljeća

Uz komade od lana, kožne sandale i slamnate torbe, među najpoželjnijim komadima za ljeto ponovno se ističu svestrani modeli haljina kakvi posljednjih tjedana ne prestaju stizati na police trgovina. Na samom vrhu najpopularnijih i ove sezone nalaze se heklani modeli u duhu 70-ih.

  • +7
Heklane haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ove haljine, poput sestrinskih suknji mrežastog dizajna, idealne su za vruće ljetne dane na plaži, no jednako će se dobro uklopiti u dnevne i večernje kombinacije uz pravilno stiliziranje.

U spoju s trendovskim sandalama, poput kožnih natikača ili špagerica, djeluju posebno efektno. Ako u ljetnim mjesecima preferirate isticati boho stil kroz stajlinge, jedinstvene crochet haljine izbor su kojim je nemoguće pogriješiti.

Od mini pa do maksi modela, ponuda heklanih haljina na policama trgovina ove je sezone bogatija nego ikad, a neke od naših favorita za vruće ljetne dane pogledajte u fotogaleriji.