EFEKTNO IZDANJE

Katie Holmes sa stilom proslavila okrugli, 40. rođendan

20.12.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Slavna američka glumica Katie Holmes ovog je utorka proslavila okrugli 40. rođendan u društvu dečka, glumca Jamieja Foxxa večerom u popularnom njujorškom restoranu Serendipity 3

Osim po glumačkim uspjesima Katie Holmes podjednako plijeni pažnju besprijekornimm stilom odijevanja na crvenom tepihu i gradskim ulicama, a posebno događanje kao što je proslava okruglog 40. rođendana odlučila je označiti netipičnim stajlingom u znaku dugog kardigana u duginim bojama.

  • +11
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kao osvježavajuća alternativa crnom zimskom kaputu, efektan kardigan Katie je nosila uz klasične odjevne komade poput sive majice i traperica vintage izgleda, dok je cjelokupno izdanje zaokružila Gucci gležnjačama s blok petom i Fendijevom crnom torbom tote s detaljem crvenog remena ukrašenog logom brenda.

Nakon što su godinama svoju ljubavnu priču čuvali daleko od javnosti, trudeći se svim silama da ih se ne vidi zajedno, a kamoli fotografira, Katie Holmes i Jamie Foxx , ako je suditi prema medijskim napisima, spremni su na novi korak i to onaj najveći - vjenčanje. Kako je otkrio izvor blizak 39-godišnjoj glumici i 11 godina starijem Oskarovcu, par bi svoju vezu uskoro mogao ozakoniti u gradu ljubavi - Parizu.

Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia