ŠOKIRANA

Katie Holmes poludjela od ljubomore na Toma Cruisea?

04.01.2013 u 09:42

Bionic
Reading

Iako su Katie Holmes i Tom Cruise razvedeni već neko vrijeme, čini se kako Katie Holmes ipak ne može obuzdati ljubomoru, pa ju je tako vijest da je Tom viđen kako pleše sa zgodnom brinetom doslovce razbjesnila

Katie Holmes ostala je šokirana nakon što je saznala da je njezin bivši suprug Tom Cruise, s kojim ima kćer Suri, izašao na spoj sa zgodnom mlađahnom brinetom. Kako piše Showbizspy, slavni holivudski glumac 19. prosinca izašao je na spoj sa 26-godišnjom Cynthiom Jorge, što očito dokazuje kako je Tom odlučio nastaviti život nakon bračnog brodoloma.

Izvori bliski Katie tvrde kako je glumica bila prilično šokirana činjenicom da je Tom nastavio dalje te da je spreman za novu vezu nakon njihovog razvoda. 'Kate je doslovce zanijemila nakon što je u nekom časopisu pročitala o Tomovom spoju. Bila je prilično šokirana i definitivno nije bila sretna zbog toga. Osim toga, Suri je trenutačno u jako osjetljivoj fazi, a svog oca Toma potpuno idealizira. Ukoliko Tom odluči Suri upoznati sa svojom novom partnericom, to će njoj vrlo teško pasti, te bi to moglo narušiti njihov odnos', tvrdi Katien bliski prijatelj za magazin OK.