PLIJENI IZGLEDOM

Katie Holmes očarala sve u senzacionalnoj haljini koja pristaje svakoj figuri

10.06.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Holivudska slatkica Katie Holmes pobrinula se da na ovogodišnju Life+ Solidarity Gala svečanost osvane u velikom stilu. Slavna glumica zablistala je u prekrasnoj svjetlucavoj haljini na šarene prugice zbog koje su svi pogledi bili uprti samo u nju

Zvijezda popularne serije 'Dawson's Creek', Katie Holmes, plijenila je poglede na humanitarnoj Life+ Solidarity Gala svečanosti u Beču koja se ove godine po posljednji put održala nakon čak 26 godina prikupljanja sredstava za istraživanje HIV-a i AIDS-a. 40-godišnja ljepotica je za svečanu večeru odabrala prekrasnu haljinu koju je posebno za nju dizanirala Angela Missoni, dizajnerica talijanskog brenda Missoni.

Statement haljina ravno rezanog dekoltea bez naramenica, napravljena od svjetlucavog materijala s printom šarenih pruga u plavoj, zlatnoj, ljubičastoj, crnoj i zelenoj boji, lijepoj brineti stajala je kao salivena, a zbog svog laskavog kroja, točnije širokog 'A' kroja suknje, ovaj model takozvane 'princeza' haljine savršeno pristaje baš svakoj tjelesnoj figuri.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling bivša supruga Toma Cruisea je zaokružila srebrnom šljokičastom clutch torbicom s potpisom brenda Casadei koja se savršeno stopila s haljinom te decentnim nakitom koji nije pretjerano odvraćao pažnju s haljine, dok je kosu za ovu prigodu glumica odlučila isfenirati na ravno.

U trenutku kada se uspela na pozornicu slavna glumica najpoznatija po filmovima 'Batman: Početak', 'Predsjednikova kći', 'Kennedyjevi' i 'Telefonska govornica' sveprisutne je ostavila bez daha, no na žalost brojnih obožavatelja glumica ovog puta nije stigla u društvu dugogodišnjeg dečka, glumca Jamieja Foxxa s kojim je dugo skrivala svoju vezu od javnosti.

Par se nedavno po prvi put nakon šest godina veze pojavio zajedno na crvenom tepihu, a Foxxova kći otkrila je kako je njezin otac presretan zbog veze s glumicom te kako su preslatki par.

  • +5
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Katie je završila snimanje čak četiri filma - glazbenu dramu 'Coda', filmsku adaptaciju knjige 'The Secret', horora 'Brahms: The Boy II' i televizijsku dramu 'No Apologies'.