PRINCEZE SA STILOM

Kate u haljini s točkicama podsjetila na Lady Di

24.07.2013 u 10:05

Bionic
Reading

Svijetloplava haljina s točkicama koju je nosila vojvotkinja od Cambridgea prilikom prvog predstavljanja sina javnosti mnoge je podsjetila na haljinu u kojoj je Lady Diana prvi put pokazala svog sina Williama prije tridesetak godina

Princeza Diana je tada mahnula okupljenima, nasmiješila im se i s princem Charlesom napustila bolnicu St. Mary te se zaputila u Kensingtonsku palaču, kao što su to jučer učinili William i Kate.

U lipnju 1982. princeza Diana odjenula je zelenu haljinu sličnoga uzorka, pa Dail Mail komentira da je Kate na taj način odala počast tragično preminuloj omiljenoj članici britanske kraljevske obitelji.

Kate Middleton izgledala je prelijepo u haljini britanske dizajnerice Jenny Packham pozirajući fotografima sa sinčićem ispred bolnice St. Mary.

Uz Kate (31) je cijelo vrijeme bio suprug i princ William (31) kojem je ubrzo nakon izlaska iz bolnice predala sina u naručje.

'Na svu sreću, nalikuje svojoj majci. Velik je dječak i poprilično težak. O imenu još nismo odlučili', rekao je princ William kazavši i da je dječačić vrlo glasan.

'Dolazak bebe bio je vrlo poseban trenutak. Svaka obitelj zna kako se William i ja sada osjećamo', rekla je vojvotkinja od Cambridgea. Mladi su se roditelji potom odvezli automobilom prema palači Kensington.

Prvi su unuka vidjeli Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton, a kasnije su došli princ Charles i njegova supruga Camilla.

Ponosna baka Carole izjavila je da je unuk predivan i da su roditelji odlično.