LJEPOTICA S TIJAROM

Kate Middleton zablistala poput princeze Diane

09.12.2016 u 09:31

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Obavijena dijamantima, Kate Middleton javnost je počastila svečanim izdanjem dostojnim titule britanske princeze u sklopu tradicionalne diplomatske večere u Buckinghamskoj palači

Svečanu večeru britanska kraljevska obitelj obilježila je službenom fotografijom na kojoj je Kate Middleton u crvenoj haljini britanske dizajnerice Jenny Packham i omiljenoj tijari preminule princeze Diane naziva Cambridge Lover's knot.

Ovo joj je ujedno peto pojavljivanje sa skupocjenim tijarama na glavi, a prvu u nizu premijerno je nosila na raskošnom vjenčanju s princom Williamom.

This is the 5th time Kate has been photographed wearing a tiara! #NEW #katemiddleton

Fotografiju objavljuje The Cambridges (@charlottes.royal.family)

Crvenu haljinu svoje omiljene britanske dizajnerice Kate je već imala priliku nositi prošle godine pa je i ovaj put potvrdila modnu razboritost i praksu recikliranja odjeće.

Povijesna fotografija na kojoj pozira u društvu ostalih članova uže kraljevske obitelji pružila je uvid u kompletan stajling koja se, poput prave princeze, odlučila za šinjon punđu ukrašenu Dianinom tijarom, viseće dijamantne naušnice i jednako skupocjenu i blještavu narukvicu.

Već viđena crvena haljina Jenny Peckham pokazala se dobitnim rješenjem za formalno događanje, a zahvaljujući kroju i detaljima poput svilene trake oko struka, na pravi je način naglasila skladnu liniju.