NEŠTO DRUGAČIJI MODNI ODABIR

Kate Middleton u stajlingu po uzoru na Brigitte Macron obara s nogu

09.05.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton doputovali su u službeni posjet Walesu te ih je s veseljem dočekala gomila obožavatelja kraljevske obitelji i čestitala im na prinovi u obitelji, Meghaninu i Harryjevu sinu Archieju, kojeg je svijet jedva dočekao upoznati. Iako smo je navikli viđati u ženstvenim haljinama tradicionalnog izgleda, lijepa vojvotkinja od Cambridgea ovog se puta odlučila za trendi stajling koji neodoljivo podsjeća na stil francuske prve dame Brigitte Macron

Dok u Engleskoj mediji danima ne prestaju govoriti o rođenju sedmog nasljednika britanskog trona, princ William i vojvotkinja Kate Middleton uživaju pažnju javnosti i medija u Walesu. Vojvode od Cambridgea ondje su posjetili uspješnu lokalnu tvrtku Halen Mon Anglesey Sea Salt, a koja se više od dva desetljeća bavi proizvodnjom morske soli, kao i spasilačku bazu u Caernarfonu.

37-godišnja vojvotkinja odlučila se za vrlo jednostavan, a opet vrlo efektan i trendi stajling, potpuno oprečan stajlinzima koje obično nosi za službena događanja. Kate je plijenila pažnju u uskoj crnoj dolčeviti i crnim trapericama skinny kroja, začinivši stajling crnim čizmama s potpisom brenda Aquatalia, torbicom Mayfair kroko printa i vintage izgleda s potpisom brenda Aspinal of London te efektnim crvenim sakoom sa zlatnim gumbima koji nosi potpis brenda Philosophy.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isti stajling Kate je nosila i u veljači 2017. godine tijekom posjeta Kraljevskim zračnim snagama u Stamfordu, čiji je počasni zapovjednik i pokrovitelj, no činjenica je da su ovakvi modni odabiri prava rijetkost kada je vojvotkinja od Cambridgea u pitanju.

Opće je poznato to da kraljica Elizabeta II ne voli kada članice kraljevske obitelji nose hlače i odijela, a Kate, koja će jednog dana zasjesti na tron sa suprugom, princem Williamom, itekako je važno mišljenje kraljice.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovakvi stajlinzi su, s druge strane, omiljeni odabir prve dame Francuske, Brigitte Macron, koja u svom ormaru ima zavidnu kolekciju sakoa u svim bojama, najviše onih s potpisom modne kuće Balenciaga, kao i pozamašnu kolekciju skinny traperica koje nosi kada ne obuče haljinice.

MODNA SLABOST

Brigitte Macron ne izlazi iz skupocjenih sakoa koje vole poznate Hrvatice

Pogledaj galeriju