OPUŠTENO DRUŽENJE

Kate Middleton ispravila supruga pred novinarima i sve nasmijala

08.05.2019 u 11:18

Bionic
Reading

Tijekom službenog angažmana u centru Londona princ William i njegova supruga Kate Middleton obratili su se brojnim okupljenim novinarima vezano uz novog člana obitelji, sina princa Harryja. Opušten razgovor u jednom je trenutku prekinula lijepa vojvotkinja ispravivši supruga

Tijekom posljednjeg kraljevskog angažmana u londonskom centru Cutty Sark u Greenwichu, vojvode od Cambridgea pokazali su svoju opuštenu stranu. S osmijehom na licu pristupili su znatiželjnim novinarima i odgovarali na sva pitanja o novoj bebi u kraljevstvu.

No jedan trenutak posebno je nasmijao sve okupljene. Kate Middleton bez razmišljanja se suprotstavila svome suprugu i ispravila njegovu pogrešku.

'Jako sam sretan. Postao sam stric, iako sam već ujak. Baš kao i ti', rekao je 36-godišnji William, pokazujući pritom na suprugu Kate, a koja je brzo reagirala.

  • +3
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ja definitivno nisam stric', kazala je vojvotkinja, a potom su svi prasnuli u smijeh.

Dobro raspoloženi princ brzo se snašao pa odgovorio: 'Očigledno je da sam oduševljen cijelom situacijom i jedva čekam vidjeti malenog kada se sve malo smiri. Jako sam sretan što je moj brat postao otac i želim mu dobrodošlicu u klub nas neispavanih roditelja.'

Dodao je kako ima mnogo savjeta za novopečene roditelje te još jednom naglasio da je cijela obitelj izuzetno uzbuđena zbog novorođenog djeteta.

'Ovo je posebno vrijeme. Taman su Louis i Charlotte proslavili svoje rođendane i ovo je baš lijepo doba godine da se dobije dijete, proljeće je u zraku. Baš kako je William rekao, jako se veselimo vidjeti bebicu i saznati joj ime. Vjerujem da je ovo za roditelje vrlo uzbudljivo razdoblje. Prvih nekoliko dana zna biti izazovno pa im želim svu sreću', zaključila je Kate Middleton.