MODNA DOMINACIJA

Kate Middleton u elegantnom izdanju uspjela zasjeniti najbolje odjevene kraljice

18.06.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Kate Middleton pojavila se u Windsoru na svečanosti Order of the Garter, odnosno dodjele Ordena podvezice, u društvu elegantnih dama s kraljevskih dvora u stajlingu za koji je dobila samo pohvale

Iako su se na ovoj velikoj svečanosti pojavile i glamurozne dame s kraljevskih dvora, španjolska kraljica Letizia i nizozemska kraljica Maxima, te supruga princa Charlesa, vojvotkinja Camilla od Cornwalla i članica britanske kraljevske obitelji Sophie Rhys-Jones, zvijezda događanja bila je Kate Middleton koja redovito izaziva oduševljenje svojim modnim kombinacijama.

Inače, Orden podvezice ili The Most Noble Order of the Garter najstarije je i najcjenjenije odličje britanske kraljevske obitelji koje se tradicionalno svake godine dodjeljuje zaslužnim osobama, a datira još iz vremena vladavine engleskog kralja Edwarda III. 1348.

  • +14
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Omiljena članica kraljevske obitelji ovoga se puta odlučila za elegantni bijeli kaput-haljinu s efektnim crnim obrubima koji potpisuje dizajnerica Catherine Walker.

Ovo damsko izdanje upotpunila je odgovarajućim clutchem, stiletticama i dramatičnim šeširom koji se odlično uklopio u ovu kombinaciju dostojnu ove velike svečanosti.

Zanimljiv detalj bile su diskretne biserne naušnice koje su nekad pripadale princezi Diani.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek trendi odjevena kraljica Letizia je bila pojam elegancije u lijepoj haljini midi dužine (Cherubina) sa zanimljivim uzorkom koju je upotpunila jednim cool detaljem: obručem za kosom s mrežicom. Outfit za peticu začinila je štiklama i clutchem.

Španjoska modna ikona i ovoga je puta dokazala kako ima osjećaj za moćne detalje koji svakoj pa i najdosadnijoj kombinaciji mogu dati zanimljivu notu.

  • +20
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ništa manje glamurozna nije bila ni šarmantna nizozemska kraljica Maxima koja se odlučila za trendi haljinu klasičnog kroja u boji pudera dizajnerice Eugenije Garavani koja je lijepo naglasila njezinu put. Salonke u nude nijansi i efektna mini torbica upotpunili su ovo elegantno izdanje lijepe kraljice rođene u Argentini.