trendovska izdanja

Kate Middleton stala na kraj primjedbama modnih kritičara

17.12.2018 u 12:53

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana na kraljevskim angažmanima, modni stil britanske miljenice Kate Middleton nikad nije bio aktualniji, a mnoge je iznenadila svojom željom da isproba neke od najpopularnijih trendova sezone

S obzirom na činjenicu da kraljevski kodeks odijevanja na britanskom dvoru slijedi kozervativnu politiku, postoji mnoštvo odjevnih komada koje dame poput Kate Middleton i Meghan Markle nisu u mogućnosti nositi, a pritom isključuju niz aktualnih trendova.

Poznata po modnoj navici nošenja već viđenih odjevnih komada, britanska miljenica Kate Middleton odlučila je postojeću kolekciju u ormaru obogatiti modnim predmetima koji predstavljaju pet najvećih zimskih trendova.

Od stiliziranja visoko rezanog kardigana nalik zvijezdama ulične mode do nošenja popularnih ukrasa za kosu, Kate Middleton službeno je postala modna muza zimskih trendova .

Kardigan i tartan uzorak

Na organiziranom božićnom druženju s djecom iz vojnih obitelji, Kate Middleton udovoljila je brojnim modnim kritičarima koji joj često zamijeraju ziheraške odjevne kombinacije. Najtraženiji dezen ove sezone – vječiti tartan uzorak u klasičnoj crvenoj varijanti, Kate je istaknula suknjom dizajnerice Emilije Wickstead, a model visokog struka parirala je uz trendovski, visoko rezani crni kardigan kojeg je nosila poput majice.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Upečatljivi ukrasi za kosu

Kao po pitanju odjevnih komada, Kate Middleton odlučila je obogatiti i kolekciju modnih dodataka uvrstivši trendovski rajf i ukrasnu gumicu s baršunastom vrpcom u formi mašne.

Efektnim rajfom od crnog baršuna Kate je stilizirala zelenom kaput-haljinom u kojoj se pojavila na misi u Westminsterskoj opatiji povodom stote obljetnice završetka Prvog svjetskog rata na kojoj je uz članove britanske kraljevske obitelji odala počast žrtvama.

  • +17
Kraljevska obitelj na misi za žrtve Prvog svjetskog rata u Westminsterskoj opatiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S frizurom konjskog repa ukrašenom cjenovno pristupačanom gumicom brenda J.Crew, Kate se premijerno mogla ugledati prilikom posjeta odjelu za psihologiju i lingvistiku University College London, a posljednji put ju je nosila na odavanju počasti preminulima u nesreći helikopterom koja se u listopadu dogodila u gradu Leicesteru.

  • +2
Omiljeni modni dodatak Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kristalne naušnice

Trend bogatih naušnica ukrašenim kristalima Kate Middleton je itekako usvojila. Prilikom dolaska na rođendansku zabavu princa Charlesa, britansku miljenicu moglo se ugledati s upečatljivim parom dijamantnih naušnica iz kraljevske kolekcije, a njihova jeftina varijanta s kristalima dominira policama trgovina i stajlinzima zvijezda ulične mode na Instagramu.

  • +3
Skupocjene naušnice Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čizme inspirirane Divljim zapadom

U sklopu ležernijih kraljevskih angažamana Kate Middleton redovito se može ugledati u trapericama skinny kroja, a njih je na otvoranju novog sportskog programa Coach Core u Londonu nosila uz najpopularnije čizme sezone.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obuća nadahnuta Divljim zapadom ponovno je zaintrigirala poznate dizajnere, a pred legendarnim kaubojkama, poput mnogobrojnih dama, pokleknula je i Kate odabravši elegantan model od crne brušene kože s potpisom britanskog Russell & Bromley koje se u prodaji nalaze po cijeni nešto manjoj od 2500 kuna.

Upadljivi gumbi

Danas rasoprodanu haljinu dizajnerice Alessandre Rich s hit točkastim uzorkom i upadljivim bijelim gumbima Kate je nosila na novim kraljevskim fotografijama, a da posljednjih tjedana ne može odoljeti točkastim haljinama s upečatljivim detaljem gumba Kate je dokazala i prilikom posjeta malim pacijenatima Dječje bolnice Evelina London.

RIječ je o satenskoj zelenoj haljini s potpisom brenda L.K. Bennett koja se prodaje po cijeni od 2,670 kuna, a cjelokupan stajling upotpunila je maslinastim Gianvito Rossi salonkama, clutch torbicom također s potpisom L.K. Bennett te bisernim naušnicama s potpisom dvojca Annoushka i Kiki McDonough.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia