NE MOŽE SI POMOĆI

Kate Middleton se pojavila u već viđenom, ali prilično staromodnom stajlingu

16.01.2019 u 13:23

Bionic
Reading

Britanska miljenica Kate Middleton posljednjih dana marljivo obavlja dodijeljene kraljevske angažmane, a ovoga puta posjetila je odjel za kostime londonskog Royal Opera Housea

Prilikom posjete navedenoj instituciji, Kate Middleton saznala ja sve detalje o korištenju, nabavi tekstila i kreiranju kostima u kazališne svrhe, a nešto kasnije nazočila je probi baletne predstave 'Dva goluba'.

Na glasu kao skromna članica britanske kraljevske obitelji zahvaljujući praksi recikliranja već viđenih odjevnih komada, Kate ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju.

Za susret s predstavnicima londonskog Royal Opera Housea, svoje formalno izdanje Kate Middleton kreirala je upečatljivim kompletom u boji magente s potpisom slavnoga Oscara de la Rente.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Spomenuti komplet sa suknjom A-kroja i jaknom peplum kroja Kate je posljednji put nosila u veljači 2017. godine u povodu svjetske konferencije o mentalnom zdravlju, a ovoga puta odlučila ga je osvježiti novim crnim stiletto cipelama sa zlatnom kopčom – djelo Ruperta Sandersona koje se u prodaji nalaze po cijeni nešto višoj od 4 tisuće kuna.

Po pitanju modnih dodataka odabir Kate Middleton pao je na malu crnu torbicu brenda Aspinal of London, a cjelokupno izdanje začinila je 18-karatnim zlatnim naušnicama s Asprey London potpisom s kojima se imala priliku ugledati nekoliko puta.

Industrija tekstila i prerađivačke industrije od ogromnog je interesa za Kate jer je njezin pra-pra-pradjed Francis Martineau Lupton vodio obiteljski posao proizvodnje tekstila, William Lupton & Company, sa svoja tri brata.