STAJLING ZA PETICU

Kate Middleton očarala u elegantnoj plavoj haljini s potpisom njezine omiljene dizajnerice

14.10.2020 u 20:36

Bionic
Reading

Kate Middleton veliki je modni uzor za mnoge fashionistice koje religiozno prate sva njezina pojavljivanja, a sve što vojvotkinja odjene rasproda se u rekordnom roku

Jedna od najpopularnijih članica kraljevske obitelji, vojvotkinja od Cambridgea, posjetila je Institut za reproduktivnu i razvojnu biologiju Imperial Collegea u Londonu.

Kate (38) je bila utjelovljenje elegancije u haljini jednostavnog stila u plavoj boji koja je lijepo naglasila njezinu svijetlu put i kosu boje čokolade prošaranu jedva vidljivim kestenjastim pramenovima.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kreacija njezine omiljene dizajnerice Emilije Wickstead bila je savršen odabir za suprugu princa Williama koja je velika ljubiteljica klasičnih modnih kombinacija.

Haljinu koja prati figuru, Kate je začinila s kožnim remenom, a i ovoga je puta nosila cvjetnu masku brenda Amaia, također u plavim tonovima.

Platnena maska čija je cijena 125 kuna sadrži sadrži i sloj od 50 gr TNT filtra radi dodatne sigurnosti, a čim se Kate Middleton prvi puta pojavila s maskom tog brenda, nastala je pomama za njima.

Kosa stilizirana u blagim valovima, što je postao njezin zaštitni znak te crne stilettice upotpunili su ovo ženstveno izdanje vojvotkinje od Cambridgea.

Stajling je zaokružila upečatljivim naušnicama s potpisom neovisnog brenda Spells of Love čija je cijena oko 520 kuna.